Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letöltötted már az OS X Liont?

Laptop

Letöltötted már az OS X Liont?

Multi-Touch, Mission Control funkció, Mac App Store, Launchpad, új Mail alkalmazás.

A Lion további új funkciói:

• Resume funkció: az alkalmazások aktuális állapotának visszaállítása a számítógép újraindításakor, illetve az alkalmazások bezárása, majd újraindítása után.

• Auto Save szolgáltatás: a dokumentumok automatikus mentése szerkesztés közben.

• Versions szolgáltatás: a dokumentumok változásainak automatikus rögzítése. A verziók egyszerűen áttekinthetők, és könnyű visszatérni a korábbi dokumentum-változatokhoz. A funkció a verziók közötti másolást és beillesztést is lehetővé teszi.

• AirDrop funkció: a közeli Mac számítógépek észlelése, közvetlen vezeték nélküli kapcsolatok automatikus létrehozása a fájlok gyors és egyszerű másolásához.

Árak és elérhetőség

A Mac OS X Lion a Mac OS X 10.6.6 Snow Leopard rendszer verziófrissítéseként érhető el a Mac App Store áruházból. A Lion a legegyszerűbb verziófrissítés az OS X rendszerhez, amely 4 GB-os méretével mindössze akkora, mint egy HD-film az iTunes Store áruházban. A Mac OS X Lion Server futtatásának előfeltétele a Lion rendszer és a szerver operációs rendszer szintén a Mac App Store áruházban vásárolható meg.

A Lion futtatásához Intel-alapú, Core 2 Duo, i3, i5, i7 vagy Xeon processzorral szerelt Mac számítógép és 2 GB RAM szükséges. A Lion frissítés minden arra jogosult privát használatú Mac számítógépen telepíthető. Az üzleti és az oktatási licenszeléssel kapcsolatban az Apple az apple.com/macosx weboldalon nyújt bővebb tájékoztatást.

A Mac OS X Lion Up-To-Date frissítés ingyenesen elérhető a Mac App Store áruházban minden olyan vásárló számára, aki 2011. június 6-ától erre jogosult Mac rendszert vásárolt az Apple vagy az Apple valamelyik hivatalos viszonteladójának áruházában. A felhasználóknak a Mac számítógép vásárlásától számított 30 napon belül kell kérniük az Up-To-Date frissítést. Azok a felhasználók, akik 2011. június 6-a és 2011. július 20-a közötti időszakban vásárolták az akcióban részt vevő Mac rendszert, 2011. augusztus 19-ig kérhetik a frissítést. Bővebb információ:apple.com/macosx/uptodate

 



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés