Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mire jó az érintőképernyő egy nyomtatóban?

Laptop

Mire jó az érintőképernyő egy nyomtatóban?

Okostelefon-élményt ígér a Sharp – háttérkép a printeren.

Sharp MX-3610N.jpgA japán vállalat új színes, A3-as, 36 lap/perces többfunkciós nyomtatóját (MFP), az MX-3610N modellt az okostelefonokhoz hasonló érintőképernyős kezelőfelülettel szerelte fel. A Sharp ujjal vezérelhető érintőképernyő technológiája az érintőképernyős okostelefonoknál és tableteknél megszokott felhasználói élményt nyújtja. A jókora méretű, 10,1 inches kezelő panelen a felhasználók egyszerű ujjmozdulatokkal navigálhatnak a dokumentumok, funkciók, és beállítások között.

A vezérlőpanel dönthető a kényelmesebb kezelés érdekében, így akár tolószékből is könnyen elérhető. A beszkennelt dokumentumok oldalnézetben, 3D-ben, és bélyegképként is megjeleníthetők. A felhasználó az érintőképernyőn egyszerűen manipulálhat a dokumentumokkal: toldhat be és törölhet oldalakat, változtathatja meg sorrendjüket, forgathatja el azokat. A képernyő, amely az átlagos, zsúfolt MFP képernyőktől nagyobb, a felhasználók szükségletei alapján szabható egyedivé: a legtöbbet használt applikációk kezdőképernyőre tételével, vagy háttértéma kiválasztásával.

Energiahatékonyság
Az Energy Star tanúsítvánnyal ellátott MX-3610N képes „megtanulni” a munkacsoport tipikus felhasználási mintáit és automatikusan leállni azokban az időszakokban, amikor várhatóan egyébként sem használná senki az eszközt. A bemelegedés bekapcsolás után 20 másodpercig tart, de a speciális „Eco Scan” módban a szkennelés azonnal, bekapcsolás után végrehajtható a rendszeren. Végeredményben a jellemző elektromos fogyasztás értéke (TEC Value) heti 3 kWh.

Az új rendszer direkt módon csatlakoztatható az internetre, ahonnan letölthetők és nyomtathatók a tartalmak, illetve a „felhőbe” való csatlakozással a Sharp partnerek által fejlesztett SaaS (Software as a Service) alkalmazások is futtathatók. A termékkel a cég új ágazati szabványt kíván bevezetni. Az MFP kezelésének leegyszerűsítésétől pedig további részesedésnövekedést remél a fénymásoló rendszerek piacán.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés