Connect with us

technokrata

Váltás a MÁV-nál

Laptop

Váltás a MÁV-nál

Az SAP Hungary verzióváltást hajtott végre a MÁV Csoportnál, melynek során három hónap alatt frissítette HR rendszereit a legújabb SAP ERP HCM (Human Capital Management) és az e-Toborzás 6.0 verzióra.

A verzióváltás célja a régebbi rendszerek lejáró támogatása, valamint a webes felületű belső alkalmazások jobb kihasználhatósága és a Karrierportál könnyebb kezelhetősége volt. Az SAP megoldások 2006-os bevezetés óta a MÁV jelentős költségcsökkentést ért el. A rendszer hatékonyságát jelzi, hogy a humán szolgáltató feladatok ellátását immár feleannyi alkalmazott is el tudja látni. A vasúti társaság a szoftvermegoldás alapjain egységesítette HR-folyamatait, és alakította ki az osztott szolgáltatási működését. Mindezek az átláthatóságot és a tervezést segítik a tevékenységek optimalizálása mellett a jelenleg mintegy 41 000 embert foglalkoztató csoport számára. A három hónapos projekt során az SAP e-learning megoldását is kiterjesztették több felhasználó részére.

 “Az SAP HR megoldása nagy segítséget ad abban, hogy a humánerőforrás-menedzsment terén mindenben a törvényi szabályoknak megfelelően járjunk el, továbbá átláthatóak legyenek a humánerőforrás-gazdálkodási folyamatok”- mondta el Zsoldos Marianna, a MÁV Zrt. HR-igazgatója.

Misnyovszki Zoltán, az SAP Hungary Kft. szolgáltatási igazgatója a projekt kapcsán kiemelte: “Magyarországon immár közel 400 000 ember fizetésének bérszámfejtése történik az SAP HR megoldásának segítségével.”Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin