Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultravékony SSD-k az Imation-től

Laptop

Ultravékony SSD-k az Imation-től

Az Imation piacra dobja az SSD-k (Solid State Drive) legújabb változatait, az M- és S-class típusú adattárolókat, valamint egy új, könnyen installálható, továbbfejlesztett upgrade csomagot, amellyel a SSD-re történő váltást szeretnék megkönnyíteni. Az új adattárolókat 2,5 valamint 3,5 hüvelykes konfigurációban, 32 és 128 GB közötti kapacitással kínálja az Imation.

Az új, hosszabb élettartamú, energiatakarékos adattárolók között mind az egyéni felhasználók mind vállalatok egyaránt megtalálhatják a nekik megfelelőt. Az új SSD-k bevezetése azért is fontos, mivel egyre növekszik az igény a megbízható, hosszú élettartamú energiahatékony adattárolók iránt.

Az ultravékony Imation SSD statikus feltöltődés ellen védett valamint ütésálló. Az új adattárolók 2,5 valamint 3,5 hüvelykes konfigurációban, 32 és 128 GB közötti kapacitással lesznek kaphatók. Az év során az Imation termékpalettáján megjelennek a 256 és 512 GB-os SSD-k is.

Az Imation M-Class SSD azon PC-vel illetve laptoppal rendelkező felhasználók számára ideális, akik nagyobb sebességre vágynak, valamint azoknak, akiknek gyors, energiahatékony és tartós meghajtóra van szükségük olyan rendszerek használatához, mint a közterületi digitális reklámfelületek vagy a mobil számítógépes alkalmazások.

A vállalatoknál felmerülő nagyobb teljesítmény és energiahatékonyság iránti igényre a megfelelő válasz az Imation S-Class SSD, amely a magas szekvenciális írási IOPS értékek következtében tökéletesen illeszkedik az olyan alkalmazásokhoz, mint például a web szerverek vagy a RAID tömbök.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés