Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, színes multifunkciósok a Xeroxtól

Laptop

Új, színes multifunkciósok a Xeroxtól

Könnyű kezelhetőség és biztonságos nyomtatás jellemzi a Xerox újdonságait.

A Xerox három új, színes multifunkciós berendezése nyomtat, másol, szkennel, valamint faxol. A könnyen kezelhető Xerox WorkCentre 77-es sorozat leggyorsabb tagja 75 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt nyomtat és másol percenként, ezenkívül hasznos biztonsági és költségfigyelő funkciókat kínál. A nagy teljesítményű berendezések nyújtotta előnyöket elsősorban a közepes és nagy nyomtatási igényű irodák, üzletágak, illetve vállalati egységek tudják jól kihasználni.

Iparági előrejelzések szerint az A4 papírméretet kezelő színes multifunkciós berendezések – köztük az új Xerox modellek – piaca világszerte előreláthatólag gyorsabban fog növekedni, mint bármely más irodai másolásra, illetve nyomtatásra alkalmas eszközé. Az új Xerox berendezések fejlett funkciói további lendületet adnak ennek a növekedésnek. A gépek 2400×2400 dpi-s képfelbontása a szegmens legmesszemenőbb követelményeinek is megfelel, az alkalmazott Xerox emulzióaggregációs, magas fényű toner pedig tovább tökéletesíti a nyomtatási minőséget. Az opcionális EFI Fiery hálózati szerver továbbá szín- és munkafolyamat-vezérlő eszközöket biztosít, amelyekkel pontosíthatjuk a színbeállításokat és automatizálhatjuk többek között az oldalbeállításokat.

#img1#

A berendezések nagy sebessége gyors munkavégzésre ad lehetőséget. A WorkCentre 7755 40 színes, illetve 55 monokróm lapot nyomtat percenként, míg ezen mérőszámok aránya a WorkCentre 7765 esetében 50/65, a WorkCentre 7775 esetében pedig 50/75. A gépek ezenkívül percenként 80 fekete-fehér, illetve 50 színes oldalt szkennelnek 600×600 dpi felbontásban.

Az új multifunkciósokon egyszerre többen is végezhetnek különböző feladatokat, amit a Xerox Extensible Interface Platform nevű felület még tovább tökéletesít. Az EIP segítségével a felhasználók személyre szabott alkalmazásokat érhetnek el az eszköz egyszerűen kezelhető érintőképernyőjéről Hogy a munkafolyamatokat minél kevesebbszer kelljen megszakítani, a berendezésekben egyszerre két fekete tonerkazetta áll rendelkezésre, a papír működés közben is utántölthető, az automatikus “print around” funkció pedig a beállított papírfajták, illetve -méretek rendelkezésre állása alapján rangsorolja a folyamatban lévő műveleteket. A kétirányú nyomtató drivereknek köszönhetően időt takaríthatunk meg, mivel a berendezések működését a számítógépről követhetjük nyomon. A gépek számos kellékanyagának cseréje nem igényli szakember segítségét, beleértve a tonereket, a dobkazettákat, a beégetőművet, a koronaszálat  és a használttoner-tartót.

A berendezések 3.260 lapot tudnak kezelni, és ez a kapacitás 5.260 lapig növelhető, így akár hat tálcából végezhetjük a feladatokat megszakítás nélkül, amelyek közül az egyik egy 250 lapos automatikus kétoldalasdokumentum-adagoló egység. Mindegyik tálcába helyezhető nagy, akár 300 gramm tömegsúlyú média. A számos befejezési funkció az egyszerű ofszet gyűjtőtálcától az olyan funkciókig terjed, mint a kötegelés, a lyukasztás, a kapcsozás, a nyeregtűzéses füzetkészítés, a hajtás és a feldolgozás utáni lapbeszúrás.

A Xerox CentreWare Web-en keresztül a rendszergazdák egyszerűen telepíthetnek, konfigurálhatnak, vezérelhetik a rendszer működését, valamint felügyelhetik a hálózati eszközöket gyártótól függetlenül. A Xerox Standard Accounting szabályozza a berendezésekhez való hozzáférést, és adatokat gyűjt a nyomtatásról, szkennelésről, másolásról és faxolásról. Segítségével felhasználónként vagy csoportonként szabályozhatjuk és ellenőrizhetjük a színes nyomtatásra és másolásra való jogosultságot, ezáltal a költségek könnyen követhetők. További automatikus funkciók használatával üzemeltetési naplót készíthetünk és küldhetünk a Xerox szerviznek, valamint automatizálhatjuk a számlálók leolvasását. A beépített és választható biztonsági alkalmazások révén a felhasználók számos esetben saját maguk állíthatják be a munkafolyamatok biztonsági felügyeletét, nyomon követve a gépek használatát és ellenőrizve a hozzáférést, valamint a feldolgozott adatokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés