Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új multifunkciós nyomtatócsalád a Xeroxtól

Laptop

Új multifunkciós nyomtatócsalád a Xeroxtól

A Xerox Magyarország Kft. új, színes multifunkciós nyomtatócsaládot vezetett be a piacra. Az új termékekkel a cégek remekül kihasználhatják az informatikai beruházásaikban rejlő lehetőségeket. A WorkCentre 7400 sorozat kiváló színeket garantál, miközben beépített funkciói segítenek költségeket, energiát és helyet spórolni.

A nyomtatócsalád WorkCentre 7425/7428/7435 berendezéseivel e-mailbe, faxba és PDF-be is szkennelhetünk akár 1200 x 2400 dpi-s felbontással. A nyomtatók a Xerox Emulsion Aggregate High Grade (EA-HG, emulzió-aggregációs magas fényű) tonerét használják, amely kisebb és tömörebb tonerrészecskékből épül fel, ezáltal a multifunkciós berendezések élénk színeket és finomabb vonalakat biztosítanak. A WorkCentre 7400 termékcsalád Print Around funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik róla, hogy az esetlegesen felfüggesztett feladatok ellenére más nyomtatási munkák zavartalanul folytatódjanak, elősegítve ezzel a folyamatos munkamenetet.

A WorkCentre 7400 termékcsalád számos beépített alkalmazással rendelkezik, amelyek között megtalálható a hozzáférés-korlátozást biztosító Auditron, valamint a Xerox Standard Accounting, amely irányítja és ellenőrzi a színhasználatot, lehetővé téve, hogy a felhasználók a színek mennyiségének, illetve alkalmazási helyének és idejének megadásával szabályozzák a költségeket.

A WorkCentre 7400 sorozat berendezései percenként akár 35 oldalt nyomtatnak és másolnak színesben és fekete-fehérben, és több mint 5.000 lapos papírkapacitással, valamint számos befejezési funkcióval – például füzetkészítés és lyukasztás – rendelkeznek, így ideálisak nagy irodák számára. A Xerox Extensible Interface Platformjának (EIP) segítségével a független szoftverkereskedők és -fejlesztők a felhasználói kezelőfelületről könnyedén elérhető, testre szabott alkalmazásokat hozhatnak létre. Mindezzel jelentős időt takaríthatnak meg, és leegyszerűsíthetik a gyakran ismétlődő feladatok elvégzését a felhasználók számára.

Az új WorkCentre család energiatakarékos üzemmódban mindössze 2 watt energiát fogyaszt, ami jelentősen kevesebb, mint a legtöbb színes lézernyomtató esetében. A multifunkciós berendezések ezenkívül biomasszából készült műanyag alkatrészeket tartalmaznak, amelyek gyártása során 16 százalékkal kevesebb szén-dioxid keletkezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés