Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG háttértároló a piacon

Laptop

Új LG háttértároló a piacon

Az LG Electronics tovább bővíti gyors és elegáns háttértárolóinak kínálatát Magyarországon is. Az LG XD3 karcsúságával és gyönyörű színekkel emelkedik ki a kategóriából.

Az LG XD családjával alternatívát kínál azoknak a felhasználóknak, akik az adatokat egyedi módon kívánják tárolni. A népszerű XD1, XD2 és XD4 után most a keskeny, 13mm-es XD3 érkezik hazánkba. Az elegáns, színes, könnyű és karcsú kialakítású modell szálcsiszolt alumíniumházának szélén gumicsík húzódik, amely kívülről segíti az adatbiztonságot. Az alumínium ház továbbá az elektromágneses hullámok ellen is védelmet nyújt.

Kapacitástól függően az XD3 250GB, 320GB, vagy 500GB-nyi adat tárolását teszi lehetővé, az USB 2.0 illetve az eSATA csatlakozók pedig megkönnyítik az adatátvitelt. Az XD3 négy különböző színben kerül a legnagyobb IT terméket forgalmazók polcaira. A szénfekete, a málnapiros, a pezsgőarany és a jégezüst variációk közül mindenki megtalálja az egyéniségéhez, illetve számítástechnikai eszközeihez illőt. A termék egyedi, a funkciókkal összhangban lévő formáit Koreában Good Design díjjal jutalmazták.

A készülék október második felétől kapható, fogyasztói ára pedig a tárolókapacitástól függően változik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés