Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új családtag a Sun adattárolóknál

Laptop

Új családtag a Sun adattárolóknál

A Sun Microsystems bejelentette Unified Storage termékcsaládjának legújabb tagját, amellyel a szabványos alkatrészekre és nyílt szoftverekre épülő platform bármilyen vállalat számára hozzáférhetővé válik.

A Sun Strorage 7310 olyan átfogó, flash alapú adattárolási rendszer, amely hibrid tárterület-összevonási technológiát használó funkciói révén áttörést jelent a felhasználók számára a gazdaságosság, egyszerűség és az átláthatóság terén egyaránt.

“Számos területről rengeteg ügyfél választotta már a Sun Unified Storage termékcsaládját annak egyszerűsége, teljesítménye és gazdaságossága miatt” – mondta John Fowler, a Sun Microsystems, Inc. rendszerüzletágának ügyvezető alelnöke, majd hozzátette: “Az új Sun Storage 7310 lehetővé teszi, hogy az ügyfelek még szélesebb körben alkalmazhassák a fürtözött adattárolási megoldást, és megtapasztalhassák a Unified Storage termékcsalád erejét és gazdaságosságát.”

A Sun Storage 7310 rendszer ideális olyan ügyfelek számára, akiknek a gyors adatmennyiség-növekedés miatt radikálisan egyszerűbb módszerekre van szükségük adattárolási igényeik kielégítésére. Ezen ügyfeleink kritikus fontosságú tárhelyet igényelnek a felhasználási területek olyan széles skáláján, mint például a Windows operációs rendszer helyreállítási funkciója vagy az Oracle adatbázisok.

Sun Unified Storage Data Migration Services – a Sun Professional Services szakemberei számos lehetőséget kínálnak a tanácsadói szolgáltatásoktól a teljes körűen irányított, robusztus infrastruktúrákig. A tanácsadói csapatok már ma rendelkezésére állnak a jelenlegi architektúrák kiértékelésében, a veszélyforrások és teljesítményhiányok felmérésében, számszerűsítésében, valamint a megoldás fontossági sorrendjének meghatározásában, emellett folyamatos tervezési tanácsadást nyújtanak a leginkább bevált gyakorlatok ismertetésével és vezetői szakértelmük megosztásával.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés