Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább folytatja hódítását az iGO

Laptop

Tovább folytatja hódítását az iGO

A Nav N Go a Windows Mobile és az iPhone után az Android operációs környezetre is kiterjeszti navigációs megoldásait.

A cég bejelentette, hogy saját fejlesztésű iGO amigo navigációs szoftvere immár újabb mobil operációs környezetben, a Google Android platformján is futtatható. Korábban a vállalat iGO My way-alapú termékei csak Windows Mobile és iPhone környezetben voltak használhatók.

“Az okostelefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind az egyéni felhasználói, mind vállalati szinten, és ezen eszközök használatának elterjedésével mindenképpen biztosítanunk kell, hogy partnereink versenyképesek maradjanak ezeken a platformokon is. Épp ezért gyorsan reagálunk az igényekre azzal, hogy a támogatott operációs környezetek listáját tovább bővítjük az Androiddal, így most több platformra több megoldást vagyunk képesek nyújtani” – mondta Lukács Andrej, a Nav N Go kelet-európai kereskedelmi vezetője.

Mivel a felhasználók egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a mobilalkalmazásokkal szemben az e-mailezés, a webböngészés, a navigáció és az Apple App Store vagy a Google Android Market portáljáról történő alkalmazásletöltés területén, a Nav N Go a turn-by-turn navigáció és az egyéb helyhez kapcsolódó szolgáltatások kompatibilitásának kiszélesítésével törekszik a piac igényeinek kiszolgálására. Akárcsak a korábbi platformokon működő szoftvermegoldások, az Androiddal kompatibilis verzió is biztosítja az egyedülálló 3D-s megjelenítést, a gyors és hatékony útvonaltervezést, valamint sok egyéb népszerű funkciót is.

“A GPS-funkciókat támogató, nagy érintőképernyős okostelefonok, mint például az iPhone egyre növekvő népszerűsége fellendíti a fedélzeti navigációs megoldások értékesítését. A hordozható navigációs szoftverek globális eladása a 2009-es 9,8 millióról a várakozások szerint 2010-ben elérheti a 15,6 milliót, 2011-ben pedig a 24,3 milliót. A nyitott forrású mobil operációs rendszerek, mint például az Android és a Symbian, még nagyobb lendületet adnak majd az amerikai és európai eladásoknak” – mondja Dominique Bonte, az ABI Research kutatási igazgatója.

A Nav N Go az idén márciusban megrendezett CeBIT-en mutatta be iGO amigo szoftverszériáját Windows platformra, míg az iPhone-alapú 3D-s navigációs megoldás augusztustól kapható. A vállalat nagy várakozással tekint az Android termékek küszöbön álló piacra dobása elé, és hamarosan közzéteszi, mely Android-alapú eszközök számára lesz elérhető az alkalmazás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés