Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil szabadság, még nagyobb méretben

Laptop

Mobil szabadság, még nagyobb méretben

Az Acer bemutatta vadonatúj Aspire One netbookját, 10-collos képernyővel, Windows XP-vel és beépített Bluetooth-szal.

Csupán egy évvel az első piaci megjelenés után a netbookok teljesen forradalmasították a PC piacot, segítségükkel kialakult egy teljesen új szegmens, melyet maguk a felhasználók hoztak létre azzal, hogy valós igény támadt a folyamatos online állapotra és az egész napi szocializálásra.

A kicsit több mint egy kilós (1.18 kg) új Aspire One optimális web böngészésre és internetes termelékenységre 10.1″ WSVGA LED háttér-világítású kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 1024×600 pixel, így széles képet biztosít a kényelmes navigációhoz. A képernyő tetején található az integrált Acer Crystal Eye webkamera, amely gyengén megvilágított környezetre lett optimalizálva, egy apró ablak, ízlésesen körülvéve egy tükör karimával, kapcsolatban tartja Önt a világgal élő videó képen, videó csevegésen és -konferenciákon keresztül.

A 10″ Aspire One-ban 802.11b/g WiFi és Acer Signal Up található beépítve. Továbbá Bluetooth és más, meghatározott beépített WiMAX vagy 3G vezetékes technológia is hozzáférhető a határtalan csatlakozási lehetőségek kedvéért.

A 10″ Aspire One megfelel az Energy Star 4.0 követelményeinek és kapható hozzá 6-cellás Li-ion akkumulátor is. A készenléti állapotban mért rendkívül alacsony áramfogyasztása által, a 10″ Aspire One akár 7 órányi akkumulátor üzemidőt garantál a maximális szórakozás érdekében. A töltöttség jelző azonnal észrevehető a készülék elején, még akkor is, ha a notebook összecsukott állapotban van.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés