Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenki lehet rendező, itt a Live Movie Maker

Laptop

Mindenki lehet rendező, itt a Live Movie Maker

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült a Windows Live Movie Maker nevű új alkalmazás, amelynek segítségével bárki filmeket készíthet saját fotói és videói felhasználásával.

A Windows Live Services keretében elérhető egyéb alkalmazásokhoz (Hotmail, Windows Live Messenger, Skydrive, Windows Live Spaces) hasonlóan a Windows Live Movie Maker is bárki számára ingyenesen elérhető lesz.

A szoftver használatának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a jövőben nem kell órákat tölteni egy rövidfilm elkészítésével. Az AutoMovie funkció egyszerűen összefésüli a kiválasztott fényképeket, speciális effekteket és a hozzájuk rendelt zenéket is. A tapasztaltabb felhasználók pedig minden bizonnyal élvezettel fogják felfedezni az alkalmazás nyújtotta számos speciális animációt, effektet és egyéb érdekességet.

A Movie Maker segítségével a videomegosztás is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Az elkészült alkotások az alkalmazás főmenüjéből könnyedén feltölthetők az olyan népszerű közösségi hálózatokra, mint a Facebook vagy a Youtube. A videók elmenthetők akár HD formátumban, ha valaki televízión szeretné megnézni azokat, akár gyengébb minőségben, hogy mobil eszközökön vagy e-mailben is könnyen kezelhetőek legyenek.

A szoftver az egyik első olyan alkalmazás, amely speciálisan a Windows 7 operációs rendszer felhasználói számára lett kifejlesztve. A Windows 7 operációs rendszer megléte nem, de legalább Windows Vista megléte szükséges az alkalmazás működéséhez. Az új operációs rendszer felhasználói a Windows Live Movie Maker segítségével kezelhetik HD felbontású videóikat vagy a QuickTime, AVCHD és MPEG4 kiterjesztésű dokumentumaikat is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés