Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

Laptop

Megjelent a Nav N Go Limousine legújabb változata

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

Az autóba épített képernyőkkel működő Nav N Go Limousine új szoftververziója valósághű 3D-s megjelenítést alkalmaz, így a navigációs képernyőn életszerű domborzatot, többszintű utakat és 3D-s tereptárgyakat, akár híres épületeket is láthatunk menet közben. Újdonságként a szoftverben is megjelennek a tájékozódást megkönnyítő útjelző táblák, melyek főleg autópályán való közlekedéskor segítenek megtalálni a jó haladási irányt. Hasonlóan hasznos a sávinformáció is, valamint a madártávlat mód, illetve az egyirányú utcák és házszámok feltüntetése.

Az új szoftververzió már a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi teljes Európa térképet tartalmazza. A Tele Atlas Nyugat-Európa, és a Nav N Go egyedülállóan részletes Kelet-Európa térképcsomagja kifogástalan lefedettséget nyújt 43 országban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés