Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a MailStore Server 4-es változata

Laptop

Megjelent a MailStore Server 4-es változata

A Yellow Cube 2000 Kft. által forgalmazott MailStore levélarchiváló rendszer Server kiadásának 4-es változata már Magyarországon is elérhető.

A most bejelentett változat számos újdonságot tartalmaz: ezentúl akár internet hozzáférés segítésével is elérhetjük a MailStore által archivált leveleinket, így a távoli használat lehetősége mellett a kliens oldalon sem szükséges az archívumban történő keresésre külön kliensszoftvert telepíteni. A MailStore kliens telepítésével továbbra is a legelterjedtebb Microsoft Office Outlook levelezőprogramokba is beépül, így anélkül is kereshetünk az archivált e-mailek között, hogy másik programra kellene váltanunk a levelezőkliensből.

Egyszerű megoldás az IMAP szerverek tartalmának archiválására

Az új kötegelt archiváló szolgáltatás révén a Linux és más nyílt platformokon futó IMAP szerverek összes postafiókja könnyedén archiválható, így nem szükséges a felhasználók archívumait egyesével létrehozni. Microsoft Exchange kiszolgáló használata mellett továbbra is megmarad a teljes AD integráció, így pár kattintással automatikusan beállítható a MailStore felhasználóinak és fiókjainak automatikus szinkronizálása. A keresését az új 4-es változatban megjelent virtuális mappák is megkönnyítik, amelyek akár dátum, téma, projekt, feladó, címzett vagy például csatolmány tartalma szerint is kereshetővé teszik az összefüggő e-maileket, akár több felhasználó postafiókján keresztül. Az így létrejövő virtuális mappákat a rendszer automatikusan karbantartja, és a levelek függetlenül attól, hogy fizikailag hol találhatóak, a virtuális mappában mindig rendszerezve lesznek. A szoftver további újítása, hogy minden egyes felhasználóhoz statisztikai adatokat rendel, így pontosan nyomon követhető az adott feladótól érkezett levelek száma, valamint a levelek által elfoglalt tárhely mérete. Az új MailStore archiváló már az archivált levelek SAN és NAS környezetben történő tárolását is lehetővé teszi, így lényegesen egyszerűbb a mentés és az adminisztráció.

Meredeken emelkedő népszerűség

A MailStore otthoni változata továbbra is ingyenesen elérhető egyéni felhasználók számára. A szoftver használóinak száma világszerte mindössze 2 év alatt elérte az 500.000-es határt, így a fejlesztők az egymilliós felhasználói létszám meghaladását tűzték ki célul. “Bízunk abban, hogy még 2009-ben, a hazai felhasználókkal együtt is segíthetünk elérni a következő mérföldkövet, hiszen az alig két hete történt itthoni bevezetés óta már több ezer magyar felhasználó töltötte le az ingyenes változatot.” – mondja Bódis Ákos, a forgalmazó Yellow Cube 2000 Kft. ügyvezetője.

Adjon egy ötletet – jól fizetünk!

A fejlesztő deepinvent cég mindig olyan új szolgáltatásokkal szeretné bővíteni a programot, amelyekre a felhasználóknak a leginkább szükségük van. A cég ezért arra ösztönzi a MailStore használóit, hogy küldjék el javaslataikat, mit látnának szívesen a következő változatban. Ha pedig valaki olyan ötlettel áll elő, amely másnak nem jut eszébe és belekerül a fejlesztési tervbe, a cégtől visszakaphatja teljes MailStore Server licencének árát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés