Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek az új Lenovo notebookok

Laptop

Megérkeztek az új Lenovo notebookok

Már itthon is kaphatók a legújabb csúcskategóriás Lenovo ThinkPad laptopok.

Már Magyarországon is elérhető a Lenovo négy új ThinkPad laptopja, melyet az üzleti szféra szolgálatára tervezték.  A T410, T410s és T510 laptopok, valamint a W510 mobil munkaállomások a legújabb Intel Core kétmagos processzorokkal érkeznek. Alkalmasak a párhuzamos munkavégzésre hatékonyabb energiafelhasználás mellett, egyes modellek pedig akár 22 órás üzemidőt is bírnak.

A T410s a hordozhatósága miatt egyedülálló, míg a T410 és T510 átlagos üzleti felhasználók megbízható társa lehet. A W510-es mobil munkaállomást nagy mennyiségű adatokkal és grafikával foglalkozó szakembereknek tervezték.

Az Intel Core vPro és a Lenovo ThinkVantage technológia kezelhetőségi tulajdonságainak köszönhetően az IT szakemberek többek között távolról menedzselhetik a gépparkot, optimalizálhatják a teljesítményt és kezelhetik az internet kapcsolat profilját. Az Intel Turbo Boost Technology  a W510 és T szériás laptopokban automatikusan és intelligensen fokozza a teljesítményt az adott munkafolyamathoz szükségesen.

#img1#

Az izmos W510 a négy memória foglalatnak köszönhetően akár 16 GB memóriával is rendelhető, de négymagos processzorral is fel lehet szerelni. A modelleket a legújabb Core i7 processzorral és 1 GB Nvidia grafikus vezérlővel is kínálja a Lenovo. Ez az első ThinkPad, amely USB 3.0 támogatással érkezik, ami konkréten azt jelenti, hogy akár tízszer gyorsabb lehet az USB 2.0 csatlakozónál.

A T410s kapcsolható grafikus kártyával és 512 MB videomemóriával érkezik, ami kiegyensúlyozott, vizuálisan intenzív grafikai élményt biztosít hatékony energiagazdálkodás és hosszú üzemidő mellett. A laptopok rendelkeznek a Windows 7 operációs rendszerhez tervezett Lenovo Enhanced Experience tanúsítvánnyal is. Ez azt jelenti, hogy jelentősen gyorsabban indulnak, mint az azonos konfigurációval, de ezzel a tanúsítvánnyal nem rendelkező gépek. Például, egyes Windows 7-tel telepített Think számítógépek 56%-kal gyorsabban indulnak el, mint XP-t vagy Vista-t futtató társaik, és alig 5 másodperc alatt kikapcsolódnak.

A gépeket olyan USB-porttal szerelik fel, ami bekapcsolt, készenléti, illetve kikapcsolt (de még áram alatt lévő) állapotban is képes tölteni az eszközöket. A W510 a számítógép használatának új módját kínálja az opcionális multitouch érintőfelülettel. A SimpleTap alkalmazás segítségével, a navigálás még egyszerűbb az érintőképernyőn. A W700 laptopban debütáló színkalibrátor ennél a gépnél is elérhető. A Lenovo kutatásaiból kiderült, hogy a Delete és az Escape gombokat akár átlagosan heti hétszázszor is leütjük, ezért a T400s modelltől kezdődően megnövelték e gombok méretét.

Ahhoz, hogy az akkumulátoros üzemidő hosszabb legyen egy munkanapnál, a Lenovo bejelentett egy új 9 cellás vékonyított akkumulátort, amelyet T410, T510, W510-es sorozatú gépek aljára helyezve kiegészíti a laptop gyári akkumulátorát, és ezzel akár 22 órás üzemidő is elérhető. Az új ThinkPadek az opcionális 3G/HSPA kapcsolatot is elérhetővé teszik a Qualcomm Gobi 2000 technológiának köszönhetően. Az új adapter révén bárhol a világon használhatjuk a mobilinternetet, függetlenül az eltérő szabványoktól.

A Lenovo ThinkPad T410s, T410, T510 és W510 329.900 forintos indulóártól érhetők el Magyarországon a Lenovo üzleti partnerein keresztül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés