Connect with us

Hirdetés

technokrata

Macintoshoz szánt új Canonok

Laptop

Macintoshoz szánt új Canonok

A japán cég bejelentette első Macintosh kompatibilis lapolvasóit.

A Canon bemutatta új, az Apple operációs rendszerével kompatibilis üzleti dokumentum-lapolvasóit, az imageFORMULA DR-2010 és DR-2510M készülékeket. Az új szkennereknek köszönhetően a Macintosh rendszert használó Canon ügyfelek is hozzáférhetnek az eddig csak a Windows környezeten keresztül elérhető beolvasási technológiákhoz. Az egyszerűen használható, kompakt készülékek lapolvasási tulajdonságai megegyeznek a Windows rendszerhez készült DR-2010C és DR-2510C modellekével.

#img1#

A DR-2010M és a DR-2510M üzleti szkennerek akár percenként 20, illetve 25 lap színes kétoldalas beolvasására is képesek. A kisvállalkozásoknak szánt DR-2010M optimális megoldás az azonnali beolvasási feladatokhoz, míg a DR-2510M szkennert az általános irodai piac nagyobb, speciális beolvasási feladataihoz fejlesztették.

A két kompakt lapolvasót a Windows rendszerrel kompatibilis modellektől csupán a fényes fekete megjelenés, valamint a telepített szoftver különbözteti meg. A csomag tartalmazza a Canon új, gyors és könnyű lapolvasásoz kifejlesztett CaptureOnTouch szoftverét; egy hasznos fájlrendszerező eszközt, a Presto! PageManager programot; valamint a Presto! BizCard alkalmazást, amely az üzleti kapcsolattartási információk konvertálására és kezelésére alkalmas. A DR-2010M és a DR-2510M készülékek sokoldalúságát növeli, hogy Windows környezetben is használhatók, mivel tartalmazzák Windows ISIS és TWAIN illesztőprogramot, illetve a CaptureOnTouch program Windows-kompatibilis verzióját is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés