Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo A62: stabilitást hoz a vállalatoknak a Lenovo asztali számítógépe

Laptop

Lenovo A62: stabilitást hoz a vállalatoknak a Lenovo asztali számítógépe

A Lenovo bemutatta új asztali számítógépét, a A62-őt, amely a valaha volt egyik legköltségkímélőbb és -stabilabb ThinkCentre. Az A62 a piac legkörnyezetbarátabb gépei közé tartozik, amely olyan különlegességekkel rendelkezik, mint például a Dash 1.1 néven futó távmenedzsment-rendszer, vagy az Express Repair, amely számos rendszerhibát tud gyorsan és megbízhatóan kiküszöbölni.

“Az IT-részlegek, különösen az üzleti életben, nem szeretik a változásokat” – mondta Dilip Bhatia, a Lenovo globális asztali számítógép üzletágáért felelős marketingigazgatója. “Az új ThinkCentre A62 leginkább olyan üzleti felhasználók számára lett kifejlesztve, akik a számítógépek vásárlásakor hosszabb távban gondolkodnak és kitűnő teljesítményt, emellett könnyű kezelhetőséget és környezetbarát tulajdonságokat várnak el egy korszerű számítógéptől.”

A ThinkCentre A62 az alábbi jellemzőkkel bír:



  • 15 hónapig garantált stabilitás – A Lenovo számítógépe 15 hónapig garantáltan változatlan marad, mivel az AMD üzleti célú processzorát alkalmazza.

  • Dash 1.1 – Egy opcionálisan választható, költségkímélő, könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a rendszer távmenedzsmentjét,beleértve a bootolást és a frissítések feltelepítését is.

  • Lenovo ThinkVantage technológiák – Egy alkalmazáscsomag, amely jelentősen megkönnyíti a számítógép kezelését, miközben fokozza annak hatékonyságát, és csökkenti teljes élettartamra vetített költségét, így lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy figyelmüket más problémákra irányítsák.

  • Express Repair – A ThinkVantage technológiák része, amely kevesebb mint három perc alatt számos rendszerhibát képes megoldani anélkül, hogy megzavarná a futó alkalmazásokat vagy bármilyen adat elveszne.

  • Környezetvédelmi tanúsítványok – A rendszer GREENGUARD és EPEAT “Arany” minősítésű, megfelel az ENERGY STAR 4.0 szabvány követelményeinek, valamint opcionálisan választható hozzá “zöld” billentyűzet, ami 35%-ban újrahasznosított anyagból készült.

  • Kisebb áramfogyasztás – Az A62 egyes verziói akár 40%-kal kevesebb energiát használnak, mint a korábbiak, köszönhetően az AMD 15W-os fogyasztású processzorának, az Athlon 2650e-nek.

“A Lenovo ThinkCentre A62 számítógép az AMD “Business Class” technológiáját használja annak érdekében, hogy a megfelelő hatékonysághoz szükséges teljesítményt alacsony fogyasztás mellett nyújthassa” – mondta Greg White, az AMD asztali számítógépekkel és beágyazott termékekkel foglalkozó üzletágának alelnöke.

Az A62-őt a Lenovo díjnyertes szervizháttere, és modelltől függően egy vagy három éves garancia támogatja.

Ár és elérhetőség:

A ThinkCentre A62 a Lenovo viszonteladóinál lesz megvásárolható. A minél környezetbarátabb üzemelés érdekében a gép párosítható a 19 hüvelykes képátlójú ThinkVision L197w monitorral, amelynek alacsony fogyasztására az EPEAT “Arany” minősítése a garancia.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés