Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kingston Digital SDHC videokártyák nagy felbontású videofilmekhez

Laptop

Kingston Digital SDHC videokártyák nagy felbontású videofilmekhez

A Kingston Digital Europe forgalomba hozza digitális videokamerákhoz kifejlesztett Secure Digital High-Capacity (SDHC) videokártyáit.

A rögzíthető videofelvétel hosszának feltűntetésével már maga a termék csomagolása is segít eligazodni a vásárlóknak tekintve, hogy a Kingston SDHC videokártyák 60, 120 és 240 perces tárolókapacitással kerülnek forgalomba, amely sorrendben 4 GB, 8 GB és 16 GB kapacitást jelent. A felvett percek HD minőségben értendőek.

“A nagyobb tárkapacitás iránti igény egyre erősödik, ahogy a digitális videokamerák terjednek, különösen azért, mert többen készítenek nagy felbontású videokat, mint valaha” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. “Az új videokártyák mielőbbi piacra dobását az a tény is indokolja, hogy mind többen használnak HD-képes flashmemóriára épülő, vagy hibrid videokamerákat, amelyek merevlemezt és kártyaolvasót egyaránt tartalmaznak. A Kingston SDHC videokártyák tökéletesen együttműködnek a nagy felbontású videokamerákkal, így ideális megoldást jelentenek a 1080i felbontású rögzítéshez. Természetesen a kártyák használhatók normál felbontású video készítéséhez, video készítésére alkalmas fényképezőgépekhez vagy akár MP3-lejátszókhoz is” – tette hozzá Kaszál Norbert.

A 8 GB és 16 GB kapacitású SDHC videokártyák még az első negyedévben elérhetők lesznek az EMEA régióban is. A forgalomba kerülő Kingston SDHC videokártyák a 4. sebességosztályba tartoznak: minimális adatátviteli sebességük legalább 4 MB/mp, így a fájlok igen gyorsan átmásolhatók számítógépekre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés