Connect with us

Hirdetés

technokrata

Honeywell szoftverek segítik az egyetemistákat

Laptop

Honeywell szoftverek segítik az egyetemistákat

A Honeywell bejelentette, hogy két magyar egyetem – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Pannon Egyetem – az ő szoftverük felhasználásával segíti a diákok technikai szaktudásának fejlődését a folyamat-szimuláció és irányítás területén, ezzel is javítva a hallgatók jövőbeni munkaerő piaci esélyeit.

A veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán a Honeywell BLEND és SANDalkalmazásait telepítették, melyek segítségével a diákok el tudják végezni a termelés-programozás és -menedzsmenthez kapcsolódó gyakorlati és kutatási feladatokat. A BLEND a kőolajipari termékek optimális összetételének meghatározására alkalmas, a SAND pedig segítséget nyújt a raktározási és disztribúciós készletek tervezésénél és irányításánál. Emellett a hallgatók rendelkezésére áll egy üzemműködést szimuláló program, a Honeywell UniSim Design Suite is.

A növekvő üzleti komplexitásból fakadó igények kiszolgálására és a jövedelmezőség elősegítésére a Profit Suite szolgál, amely fejlett folyamatirányítási és – optimalizálási termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz. A Honeywell szakértői a szoftverek telepítése mellett emelt szintű tervezéssel és ütemezéssel foglalkozó, gyakorlatorientált előadást is tartottak a hallgatóknak.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói már élvezhetik az UniSim Design Suite nyújtotta előnyöket, és hamarosan a Profit Suite-ot is alkalmazni fogja az intézmény azon tárgyak oktatásánál, ahol a dinamikai szimuláció és kémiai folyamatellenőrzés témaköreivel foglalkoznak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés