Connect with us

technokrata

Érkezik az Exchange Server 2010 tesztverziója

Laptop

Érkezik az Exchange Server 2010 tesztverziója

Szerdán érkezik az Exchange Server tesztverziója, így megismerhetővé válnak a cégek 65 százaléka által használt email rendszer újdonságai, jelentette be a Microsoft.

Az Exchange Server 2010 publikus béta verziója az első eleme a cég szoftverfrissítési hullámának, melyet az Office programcsomag alkalmazásai fognak követni. A Microsoft egyre inkább törekszik a termékeinek az internetes értékesítésére, és az Exchange Server-t online szolgáltatásként is elérhetővé teszi, így a cégek megtakarítást érhetnek el a hardverek terén.

Az új szolgáltatások mellett több ajánlást is tartalmaz az új verzió, amik elsősorban a túlzott terhelés, és időpazarlás elkerülését szolgálják, például figyelmeztet nagy csoportoknak való üzenetküldés előtt, de akkor is szól, ha szervezeten kívüli címzettek is szerepelnek a listában, ezzel a céges információk kiszivárgása ellen akarnak fellépni. A hangüzenetek szöveggé alakítása is elérhető az új verzióban.

A végleges verzió megjelenése 2009 második felére várható, az Office 2010-et pedig 2010 első felére várják, írta meg a Reuters.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök