Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Canon internetes műsorszóró szolgáltatása

Laptop

Elindult a Canon internetes műsorszóró szolgáltatása

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette, hogy elindította az Image Gateway néven internetes műsorszóró (video podcast) szolgáltatását, amellyel a rendszer tagjai az interneten keresztül könnyedén elküldhetik videofelvételeiket családtagjaiknak vagy akár barátaiknak.

Az Image Gateway internetes műsorszóró szolgáltatás ingyenesen érhető el a Canon digitális fényképezőgépek és digitális videokamerák tulajdonosai számára, amennyiben regisztrálják magukat a Image Gateway internetes fotószolgáltatásra.

Az Image Gateway Video Podcast Utility speciális felhasználóbarát szoftver segítségével a regisztrált tagok podcastok formájában, komolyabb technológiai tudás nélkül is könnyedén oszthatják meg videofelvételeiket. A podcastok a televíziós műsorokhoz hasonlóan csatornákon keresztül továbbítják a videofelvételeket, így a felhasználók automatikusan megkapják a küldő csatornáján elérhető legfrissebb videókat, ha egy fájlletöltő szoftver – például az iTunes – segítségével előfizetnek rá. A videók személyi számítógépeken vagy hordozható eszközökön is tárolhatók – például egy iPod segítségével bármikor, bárhol megtekinthetők.

Más videomegosztó webhelyekkel ellentétben – ahol a videók megtekintésére nincsenek korlátozások – az Image Gateway internetes műsorszóró szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videóikat csak bizonyos családtagoknak és barátaiknak küldjék el. Így nem kell aggódniuk, hogy a feltöltött tartalom mások számára is elérhetővé válik.

Az Image Gateway internetes műsorszóró szolgáltatás a videofájlok tárolására és küldésére felhasználónként 1 gigabyte (megközelítőleg 80 percnyi) tárhelyet biztosít. A tagok legfeljebb három csatornát regisztrálhatnak, melyek mindegyike akár 100 videót is tartalmazhat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés