Connect with us

Hirdetés

technokrata

Design díjas új monitor

Laptop

Design díjas új monitor

Az Acer S243HL megnyerte a rangos iF termék design díjat.

Az Acer S243HL LCD monitor lett a 2010-es iF termék design díj győztese. A németországi International Forum Design által szervezett iF díj 1953 óta kerül átadásra és a kiváló minőség szimbólumaként tekintenek rá a design területén. Az Acer S243HL 2486 termékből került kiválasztásra, melyeket 1016 versenyző nevezett 39 országból.

Egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri bírált számos kritérium alapján, mint például design kivitelezés, az anyagok kiválasztása, a környezettel való kompatibilitás és a funkcionalitás. Az iF szerint az iF design díjon való részvétel azt demonstrálja, hogy megvan a szándék az innovációra és a bátorság, hogy a versenyzők versenyre keljenek egymással.

#img1#

Az Acer S243HL LCD monitor pengényi vastagsága kevesebb, mint egy col. A keret elegáns fekete színű és az aszimmetrikus forma különleges hangsúlyt ad az eszköznek. Az elegánsan egyszerű design a hátoldalon található hengeres csuklóban és a csiszolt fém felületű, L-alakú talapzatban teljesedik ki, melyet egy kéken világító LED világít meg, amikor a készülék be van kapcsolva. A rejtett hangszórós monitor kontrasztaránya 8000000:1, és higanymentes fehér LED technológiával működik, mely akár 63%-nyi energia megtakarítást is jelenthet.

2009 harmadik negyedévében az Acer egyébként harmadik helyezést ért el az LCD monitorok területén az EMEA, Pán-Amerikai régiókban és az Ázsia/Csendes óceáni térségben a DisplaySearch adatai szerint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés