Connect with us

Hirdetés

technokrata

Besöpörte a díjakat az Aspire Gemstone notebookok blue

Laptop

Besöpörte a díjakat az Aspire Gemstone notebookok blue

Az Acer Aspire Gemstone notebookok blue sorozata begyűjtötte a rég óhajtott iF díjat a számos más – a márciusi bevezetés óta szerzett – ipari díj és a média elismerő nyilatkozatai mellett. Az Aspire Gemstone blue sorozat magában foglalja a 69xx és a 89xx notebook vonalakat.

Az If díjakat a németországi International Forum Design szervezésében, 1953 óta adják át. Az Aspire Gemstone blue sorozatot számos szempont szerint értékelték, mint például a formatervezés kidolgozottsága, az anyagok kiválasztása, a környezethez való kapcsolata és a funkcionalitás. Összesen 39 ország 2808 terméke versengett a 2009-es iF termék-tervezési díjért.

Az Aspire Gemstone blue sorozat továbbá elnyerte a Legjobb Választás Díját (Best Choice Award) és a Tervezés és Innováció Díjat (Design & Innovation Award) a Computex Taipei kereskedelmi vásár alatt, amely fajtájából a legnagyobb volumenű Ázsiában. Legutóbb pedig az Aspire 8920G notebook kapta meg a 2008-as WinHEC Díjat média és szórakoztatás kategóriában, melynek házigazdája a Microsoft volt.

Az Aspire Gemstone blue tervezése során az Acer célja az volt, hogy egy egyedülálló HD notebook PC-t fejlesszen, telerakja exkluzív tulajdonságokkal és a legnagyobb kaliberű, divatos ruhába öltöztesse. Az Acer sikeresen elérte célját az 89xx és Aspire 69xx vonalakkal, melyek sikeresen mutatkoztak be, mint a piac első 18,4″ és 16″ méretű, Blu-Ray Disc meghajtóval szerelt, teljes nagyfelbontású (full-HD) LCD képernyővel és natív 16:9 felbontás a lenyűgöző mozi látvány érdekében. Ezen túl, öt beépített hangszóró és egy innovatív cső-típusú mélysugárzó segítségével ez a világ első notebookja, amelyből megszólal a valós 5.1-csatornás surround hangzás.

A két notebook sorozat közös domináns megkülönböztető jegyei, a kék szín és a kék fény teszik élővé ezt a terméket, amely találóan kapta nevét: Aspire Gemstone blue.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés