Connect with us

technokrata

Átalakítja a Lotus szoftvereket az IBM

Laptop

Átalakítja a Lotus szoftvereket az IBM

Kisebb mértékben fogják igénybe venni a Lotus szoftverek a vállalatok számítógépeinek erőforrásait, mint korábban mivel az alkalmazások nagy része csak az interneten keresztül lesz használható. A változásoktól új ügyfelek megszerzését és piaci részesedésének növekedését várja a világ harmadik legnagyobb szoftver gyártója, az IBM.

A LotusLive segítségével a cégek hálózatokat alakíthatnak ki alkalmazottaik, üzleti partnereik és vásárlóik számára. Az alkalmazás használata során az emailjeiket és dokumentumaikat egy online kezelőfelület segítségével szerkeszthetik és oszthatják meg a felhasználók, miközben a program nagy részét és az adatokat az IBM szerverei kezelik. A program használatával a fejlesztők szerint kevesebb tárhelyre lesz szükségük a cégeknek, és időt takaríthatnak majd meg, írja a Bloogmbertg.

A Lotus legújabb változatával a piacvezető vállalati email kezelő szoftver a Microsoft Exchange felhasználót szeretné rábírni a váltásra az IBM. A program összehangolható lesz a Blackberry telefonokkal a SAP AG üzleti szoftvereivel és Salesforce alkalmazásaival. Tesztverzióját már több mint 15000 felhasználó próbálta ki 2008 eleje óta. Az IBM a harmadik legnagyobb szoftvergyártó a Microsoft és az Oracle után. Legnépszerűbb termékét a Lotus Notes-t idáig 145 millióan vásárolták meg világszerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin