Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átalakítja a Lotus szoftvereket az IBM

Laptop

Átalakítja a Lotus szoftvereket az IBM

Kisebb mértékben fogják igénybe venni a Lotus szoftverek a vállalatok számítógépeinek erőforrásait, mint korábban mivel az alkalmazások nagy része csak az interneten keresztül lesz használható. A változásoktól új ügyfelek megszerzését és piaci részesedésének növekedését várja a világ harmadik legnagyobb szoftver gyártója, az IBM.

A LotusLive segítségével a cégek hálózatokat alakíthatnak ki alkalmazottaik, üzleti partnereik és vásárlóik számára. Az alkalmazás használata során az emailjeiket és dokumentumaikat egy online kezelőfelület segítségével szerkeszthetik és oszthatják meg a felhasználók, miközben a program nagy részét és az adatokat az IBM szerverei kezelik. A program használatával a fejlesztők szerint kevesebb tárhelyre lesz szükségük a cégeknek, és időt takaríthatnak majd meg, írja a Bloogmbertg.

A Lotus legújabb változatával a piacvezető vállalati email kezelő szoftver a Microsoft Exchange felhasználót szeretné rábírni a váltásra az IBM. A program összehangolható lesz a Blackberry telefonokkal a SAP AG üzleti szoftvereivel és Salesforce alkalmazásaival. Tesztverzióját már több mint 15000 felhasználó próbálta ki 2008 eleje óta. Az IBM a harmadik legnagyobb szoftvergyártó a Microsoft és az Oracle után. Legnépszerűbb termékét a Lotus Notes-t idáig 145 millióan vásárolták meg világszerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés