Connect with us

technokrata

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

Laptop

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

A Novell Access Manager 3.1 használatával az informatikai biztonságért felelős szakértők a Windows címtárban korábban nem szereplő felhasználóknak, partnereknek és szervezeteknek is biztosíthatnak egypontos bejelentkezéssel elérhető hozzáférést a Microsoft Web-alapú termékeihez, például a Microsoft Office SharePoint portálokhoz.

A termék új verziója támogatja a webszolgáltatás-összevonást (WS-Federation), egy olyan egypontos bejelentkezési módszert, amelynek köszönhetően a Novell Access Manager az iparág legteljesebb webes hozzáférés-kezelési szolgáltatását kínálja.

A számos különböző platformot és címtárszolgáltatást használó szervezetek az Access Manager 3.1 használatával jelentős költséget és időt takaríthatnak meg, mivel a megbízhatónak minősített felhasználók biztonságos hitelesítést és hozzáférést nyernek a portálokhoz, a Web-alapú tartalomhoz és vállalati alkalmazásokhoz. Az informatikai részleg pedig meg tudja valósítani az eddig nagy munkát igénylő központosított, házirendalapú felügyeletet a hitelesítési és hozzáférési jogosultságok esetében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T
Xiaomi Redmi

Kütyük

Xiaomi Redmi és Redmi Note: megfizethető és kiváló

2019. december 11. szerda

Dotkom