Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft megvásárolja a Big Park játékfejlesztő céget

Laptop

A Microsoft megvásárolja a Big Park játékfejlesztő céget

A Microsoft megvásárolja a korábban az SSX és a Need for Speed sorozaton is dolgozó programozókat tömörítő Big Park játékfejlesztő céget. A Big Park következő játéka csak az Xbox 360 játékkonzolra jelenik majd meg.

A Microsoft bejelentette, hogy megvásárolja a Big Park játékfejlesztő céget, de a vételárat nem hozták nyilvánosságra. A viszonylag ismeretlen cég idáig csupán egy Wizard Defense nevű flashjátékot adott ki, az alkalmazottjai azonban korábban az EA soha véget nem érő autós sorozatán a Need for Speed-en és az egyik legnépszerűbb PS2 játékon az SSX Snowboard-on is dolgoztak. A cég egy Xbox exkluzív játékot fog fejleszteni a Microsoft számára, amit várhatóan a következő hónapban kezdődő E3 kiállításon jelentenek majd be.

A Microsoft valószínűleg azért döntött a cég magvásárlása mellett, mert növelni szeretné a csak a saját konzoljára megjelenő sikerre esélyes játékok számát. Idáig az Xbox exlulzív játékokból kevesebb jelent meg, mint a csak a Playstation 3 konzolon futtatható játékprogramokból.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés