Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lexmark bővíti fekete-fehér lézernyomtató kínálatát

Laptop

A Lexmark bővíti fekete-fehér lézernyomtató kínálatát

A Lexmark bejelentette az új szériájú monokróm lézer többfunkciós készülékeit, a Lexmark X203n és X204n modelleket. Ezek a kategória egyik legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó gépei, melyeket kifejezetten asztali felhasználásra terveztek. Olyan vásárlók igényei szerint alakították ki őket, akik professzionális és elegáns megoldást keresnek, de kisebb munkaterületen dolgoznak vagy kevesebb hely áll rendelkezésükre az íróasztalon.

Nyolc új termékcsalád bemutatásával a Lexmark 2009 januárja óta szélesíti kínálatát a piacon egy sor A4-es monokróm lézer többfunkciós készülékkel, melyek nyomtatási sebessége 23 oldal/percről 53-ra nőtt.
 
Lexmark X200 széria: professzionális képességek asztali méretben
A nagy teljesítményű de kis ökológiai lábnyomot hagyó Lexmark X200-as széria ideális a kisebb irodák vagy a távmunkások számára, (small offices, home offices – SOHO)  illetve bármilyen (kis-, közép vagy nagyvállalat) munkacsoportja számára.
 
A Lexmark X200-as széria számos funkciót integrál (másolás, szkennelés és faxolás lehetősége) ultra-kompakt dizájnban. Az új X200-as széria tulajdonságai: 1200×1200-as dpi felbontás a magas minőségért, illetve PCL 6 és PS 3 emulátorok az összetett dokumentumok kinyomtatására.
 
Az új X200-as széria olyan megoldásokat is kínál, melyekkel időt takaríthat meg. Ilyen a PC-független másolás, a 23 lap/perc adagoló, vagy a 30 lapos automatikus dokumentum adagoló (ADF).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés