Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legbiztonságosabb pendrive

Laptop

A legbiztonságosabb pendrive

A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Digital Inc. tagvállalata bejelentette, hogy a Kingston Technology DataTraveler Vault Privacy Edition meghajtó immár teljes mértékben kompatibilis az Apple Mac operációs rendszerekkel. A rendkívül biztonságos, hardveralapú titkosítással ellátott USB-meghajtó használatához nem szükséges semmiféle Windows szoftver telepítése.

A Kingston Technology az egyetlen forgalmazó a piacon, aki a Macintosh operációs rendszerekkel kompatibilis 32 GB-os hardveres titkosítású meghajtót kínál. A DataTraveler Vault Privacy Edition 256 bites hardveralapú AES-titkosítást használ – ez az eddig kifejlesztett, kereskedelemben jelenleg elérhető legbiztonságosabb titkosítási algoritmus, amely biztonságosabb a szoftveralapú titkosításnál.

A meghajtó 10 próbálkozás után automatikusan letiltja a belépési kísérleteket, a felhasználó már csak a Format funkciót érheti el, tehát az adatok semmiképpen nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Ezen felül a készülék rendkívül könnyen használható, szoftver vagy rendszergazda jogosultságok nélkül is alkalmazható a gyors adatátvitel, így a felhasználók titkosítással gyorsan levédhetik az adataikat. A védelmet tovább növeli az USB-meghajtó jelentős fizikai védelmet nyújtó alumínium-burkolata és a 1,5 méteres mélységig garantált vízállósága.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés