Connect with us

technokrata

A kreativitást segíti a Novell Teaming 2

Laptop

A kreativitást segíti a Novell Teaming 2

A Novell bejelentette, hogy elérhető a Novell Teaming 2, a Novell következő generációs, rugalmas csoportmunka-támogató megoldása, amelynek segítségével a munkacsoportok a földrajzi távolságtól függetlenül hatékonyan tudnak együttműködni.

A Novell megoldásával saját online munkaterek hozhatók létre, ahol minden munkatárs valós időben követheti nyomon a projekteket és a munkafolyamatokat – így növelhető a vállalat hatékonysága. A Novell Teaming beépített csoportmunka-támogató eszközökkel, közösségi hálózatokkal, hatékonyságot növelő elemekkel és munkafolyamat-automatizálási funkcióival segíti az együttműködést. A hatékony keresőmotornak, a testre szabhatóságnak valamint más alkalmazások integrálásának köszönhetően a Novell Teaming zökkenőmentessé teszi az üzleti folyamatokat. Az eszköz támogatja a munkacsoportok hatékony kommunikációját, melynek során megoszthatják szaktudásukat és ismereteiket, valamint megőrizhetik szellemi javaikat.

A Forrester Research a Novell Teaming szoftvert vezető helyen pozícionálta a 2009 augusztusában kiadott csoportmunka-támogató platformokról szóló jelentésében (The Forrester Wave: Collaboration Platforms, Q3 2009). A tanulmány kiemelte, hogy a Novell Teaming hatékonyan segíti a munkafolyamatok kezelését, például a csoportban történő alkalmazásfejlesztést. A Novell Teaming 2 kiadása fontos lépés a Novell csoportmunkával kapcsolatos jövőképének megvalósításában, emellett a termék kiegészíti a vállalat eddig is erős csoportmunka-megoldáskínálatát.

Napjainkban a munkacsoportok szétszórtan működnek, sokszínűek és nagy nyomás nehezedik rájuk, hiszen egyre nagyobb értéket kell egyre rövidebb idő alatt előállítaniuk. Többek között ez az oka annak, hogy az előrejelzések szerint 2010-re 790 millió dollárra nő a csoportmunka-alkalmazások piacának forgalma. A Novell Teaming 2 ideális megoldás minden olyan ötlet és tartalom megvalósítására, felhasználására és megőrzésére, amelyeket a munkacsoportok a szervezet sikeressége érdekében hoznak létre. Ehhez a megfelelő erőforrások és szakértők megtalálását segítő hatékony keresési eszközök, a munkafolyamatokat modellező Web 2.0-ás csoportmunka-támogató eszközök és a képzett munkaerő kollektív tudását tároló, biztonságos munkaterületek állnak az ügyfelek rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin