Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston bemutatta az SSDNow E és M Series SSD meghajtókat

Laptop

A Kingston bemutatta az SSDNow E és M Series SSD meghajtókat

A Kingston Digital Inc., a Kingston Technology Company Inc. Flash memóriagyártó tagvállalata bemutatta első két SSDNow mozgóalkatrész nélküli (SSD) meghajtóját, az SSDNow E Series és az SSDNow M Series termékeket.

A Kingston az SSD meghajtókat a Fortune 1000 vállalatainak, valamint bizonyos szakmai piacok igényeinek kielégítésére fejleszti. Az SSDNow E Series kimondottan a nagyvállalati kiszolgálói környezetet célozza meg, míg az SSDNow M Series a mobil alkalmazottak számára készült, akik a legjobb teljesítményt várják el egy hordozható számítógéptől. A Kingston SSDNow E és M Series termékcsaládok az Intel mozgóalkatrész nélküli meghajtóit használják, amelyek jelenleg a legjobb teljesítményt nyújtják a piacon.

“Izgalommal vártuk, hogy belépjünk a mozgóalkatrész nélküli meghajtók piacára az SSDNow E és M Series termékekkel. A világ leggyorsabb SSD meghajtóinak, valamint a Kingston kiterjedt disztribúciós képességének és megbízható ügyfélszolgálatának ötvözése sikeres pozíciót biztosít számunkra ezen a területen” – mondta Mark Leathem, a Kingston Digital Flash üzletágának fejlesztési igazgatója. “Az első két termék teljesítménye minden eddigi megoldást túlszárnyal, így vállalati ügyfeleink elégedetten használhatják e megoldásokat a szerverekben és vállalati hordozható számítógépekben” – tette hozzá Mark Leathem.

Az SSDNow E és M Series meghajtókkal jobb befektetés-megtérülés érhető el, mivel a percenként elérhető bemeneti és kimeneti műveletek száma (IOPS) kiváló teljesítményt biztosít. Az SSDNow E Series magasabb IOPS-értéke a vállalatok számára annyit jelent, hogy kevesebb SSD-re van szükség a szabványos merevlemezes meghajtókhoz (HDD) képest, így javul a kiszolgáló-környezet energiahatékonysága. Az SSDNow M Series magas IOPS-értéke felgyorsítja a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését, ezáltal nagyobb termelékenységet biztosít a hozzáértő mobil felhasználóknak.

A Kingston SSDNow meghajtók a szabványos SATA merevlemez-csatlakozást használják, de a merevlemezekkel ellentétben sokkal robusztusabbak, és mivel mozgó alkatrészt nem tartalmaznak, képesek ellenállni a rázkódásnak és az extrém körülményeknek. A Kingston SSDNow E és M Series meghajtók a S.M.A.R.T technológia segítségével követik nyomon a meghajtók megbízhatóságát és sértetlenségét.

A meghajtókhoz a hároméves jótállás, és a nap 24 órájában elérhető technikai támogatás mellett az állásidő csökkentését célzó, átfogó eszköz- és szolgáltatáscsomag: a KingstonCare is jár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés