Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon lézeres készülékei két kategóriában is elnyerték a legjobbaknak járó elismerést

Laptop

A Canon lézeres készülékei két kategóriában is elnyerték a legjobbaknak járó elismerést

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata két kategóriában is elnyerte a Buyers Laboratory Inc. (BLI) elismerését. A független, irodai termékeket tesztelő laboratórium munkatársai az i-SENSYS MF4270 készüléket a “Kiváló monokróm multifunkciós személyi nyomtató”, míg az i-SENSYS FAX-L3000IP modellt “Kiváló faxközpontú MFP” kategóriában választották a 2008-as év legjobbjának.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Canon mindkét terméke elismerést kapott a BLI szigorú teszteléseit követően. Folyamatosan törekszünk az i-SENSYS termékcsalád fejlesztésére, és munkánk jutalmazása ösztönzés számunkra” – mondta Akira Adachi, a Canon Europe lézeres termékekért felelős vezetője.

Canon i-SENSYS MF4270 – Kiváló monokróm multifunkciós személyi nyomtató

A hatékony hálózati működésre is képes i-SENSYS MF4270 kompakt készülék nyomtatásra, másolásra, színes lapolvasásra és faxküldésre egyaránt alkalmas, valamint kiválóan használható intenzív munkafolyamatok során.

 “A Canon i-SENSYS MF4270 megbízhatóságot, magas fokú termelékenységet és kiemelkedően könnyű használatot biztosít. A készülék a BLI nyomtatási tesztjei során a leggyorsabb nyomtatónak bizonyult, mivel az átlagosnál rövidebb idő alatt készíti el az első másolatot vagy nyomatot, valamint kiváló vagy nagyon jó értékelést kapott a BLI képminőségi vizsgálatain. Az i-SENSYS MF4270 alkalmas automatikus kétoldalas nyomtatásra, valamint felhasználóbarát kezelőfelülete a gyakran használt műveletekhez külön gombokat tartalmaz, minimálisra csökkentve a felhasználó készüléknél töltött idejét” – mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.

Canon i-SENSYS FAX-L3000IP – Kiváló faxközpontú MFP

A Canon i-SENSYS FAX-L3000IP kiemelkedően magas pontszámokat ért el BLI tesztjein. Percenként 22 oldalas másolási és nyomtatási teljesítményével és 1500 oldalas alapmemóriájával a FAX-L3000IP egy igazán gyors és hatékony hálózati készülék.

“A Canon i-SENSYS FAX-L3000IP megbízhatóságról és valódi multifunkciós képességekről tett tanúbizonyságot a BLI tesztprogramja során. A piacvezető faxkészülék a memóriakártyára történő beolvasással, a leggyorsabb nyomtatási és másolási idővel, lenyűgöző többfeladatos képességeivel, valamint kiterjedt szolgáltatáskészletével – beleértve az automatikus kétoldalas nyomtatást és a színes lapolvasást – egyértelműen elnyerte a BLI mérnökök tetszését és így a 2008-as “Az év legjobbja” díjat” – tette hozzá David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés