Connect with us

technokrata

30%-ot spórolhat az intelligens lekapcsolással

Laptop

30%-ot spórolhat az intelligens lekapcsolással

Az Eaton Corporation bejelentette új EATON Protection Station termékeit, mely terméksorozat korábban az MGE Office Protection Systems családhoz tartozott.

A Protection Station az első “mindent egyben” koncepcióra épülő szünetmentes áramforrás (UPS), mely túlfeszültségvédelmet és elosztóaljzatokat is tartalmaz.  Akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető a stand-by üzemmódban levő csatlakoztatott berendezések intelligens lekapcsolásával. Ez az innovatív UPS plug-and-play áramforrásként működve túlfeszültségvédelmet is biztosít otthoni számítógépek, játékkonzolok és audio/video berendezések számára.

A Protection Stationt úgy tervezték, hogy energiát és költséget takarítson meg, köszönhetően EcoControl funkciójának. Az EcoControl funkció automatikusan lekapcsolja a fő berendezéshez (pl. számítógép, HD TV vagy digitális AV eszközök) csatlakoztatott berendezéseket. Az olyan perifériák automatikus lekapcsolása által, melyek általában készenléti üzemmódban hagynak,(pl. multifunkciós nyomtatók, AV berendezések, hangszórók) akár 30 %-os energia megtakarítás is elérhető a stand-by üzemmódú fogyasztás kiiktatása következtében.

A Protection Station 500VA, 650VA és 800VA modelljei internethez csatlakoztatott személyi számítógépek, és multimédiás PC-k, játékkonzolok és perifériák védelmét biztosítják feszültségtüskék, feszültségingadozás, villámlás és áramszünet ellen. A 8db szabványos csatlakozóval (az 500VA modell esetében 6 db csatlakozóval) és könnyen cserélhető akkumulátorral ellátott UPS-ek akár 30 perces áthidalási időt is garantálnak egy tipikus PC esetén.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin