Connect with us

technokrata

Windows és Office helyett

Laptop

Windows és Office helyett

Már letölthető az openSUSE legújabb változata, a szintén szabadon hozzáférhető LibreOffice friss, stabil kiadásával.

A Novell által támogatott, világméretű openSUSE projekt keretében bejelentették, hogy az openSUSE 11.4 már letölthető. Az openSUSE 11.4 az első jelentős közösségi disztribúció, amely tartalmazza a LibreOffice stabil kiadását, valamint a korábbinál nagyobb teljesítményű Firefox 4.0 böngészőt, amely teljesen áttervezett felhasználói felületet kapott. Emellett ebben a verzióban a nyílt forráskódú Scribus kiadványszerkesztő első Qt4-alapú kiadása is megtalálható.

Opensuse 11.4 screenshot

A jobb teljesítmény és a legújabb hardvereszközök támogatása révén az openSUSE 11.4 jelentős fejlesztéseket kínál, többek között az új Broadcom vezeték nélküli hálózati eszközök illesztőprogramját, melynek köszönhetően számos új notebook válik azonnal használhatóvá a vásárlás után. Továbbá az openSUSE közösség bemutatta a Tumbleweed kezdeményezést, az openSUSE 11.4 folyamatos frissítési csomagtárát. A külső fejlesztőtől származó Packman csomagszolgáltató szintén átszervezte és optimalizálta tárhelyeit az openSUSE 11.4 kiadásának megfelelően. Az openSUSE disztribúcióhoz számos új és frissített csomagot kínáló Packman csapat szintén bevezeti a Tumbleweed támogatását.

Az openSUSE 11.4-es kiadása a Novell és az openSUSE közreműködői közösség együttműködését tükrözi. A kiadás négy verzióban már elérhető az x86 és x86-64 platformokon. Az openSUSE ingyenes és szabadon terjeszthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin