Connect with us

technokrata

A Magyar Telekom elnyerte a Munkahelyi Önkéntesség Díjat

Laptop

A Magyar Telekom elnyerte a Munkahelyi Önkéntesség Díjat

A Magyar Telekom civil stratégiai partnerével közösen indított Jövő/Menő programja elnyerte a magyarországi Munkahelyi Önkéntesség Díjat.

A Jövő/Menő program kezdete óta a Magyar Telekom mintegy 160 önkéntese 250 önkéntes napot dolgozott a rendezvényeken. A programsorozat önkénteseihez közel 200 nem Telekom-alkalmazott önkéntes is csatlakozott, akik elsősorban a különféle fesztiválokon szervezett megjelenések kapcsán jelentkeztek.
 

A fenntartható fejlődés lehetőségeit a munkahelyi önkéntesek segítségével bemutató Jövő/Menő a nagyvállalati és az új belépő kategóriában is győzött a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) által meghirdetett pályázaton. Az Európai Bizottság által meghirdetett “2011 – Az Önkéntesség Európai Éve” egyik kiemelt programja az Európa 22 országában lezajló munkahelyi önkéntességi pályázat, amelynek célja a leginnovatívabb és leghatékonyabb önkéntességi projektek megismertetése, valamint nemzeti és európai szintű elismerése. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója a díjátadás kapcsán elmondta, hogy a társaság civil stratégiai partnerségének keretében egy évvel ezelőtt indította ezt a programot, együttműködésben a Szívlapát Alapítvánnyal. A díjnyertes pályázat az európai szintű versenyben Magyarországot képviselheti két kategóriában. A 2010-ben indult, háromévesre tervezett Jövő/Menő program célja, hogy egy kiválasztott terület – a Borsod megyei, mintegy 15 ezer lakosú Mezőcsát kistérség – életén keresztül mutassa be a fenntartható fejlődés megvalósulási lehetőségeit, a helyi társadalom bevonásával, közösségi programok és műsorok sorozata segítségével.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle