Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendezvényszervezés gombnyomásra

Laptop

Rendezvényszervezés gombnyomásra

A rendezvényszervezők világában az extravagáns kérésekből korábban sem volt hiány, azonban a programok rugalmas változtatása, az egyre rövidebb határidők és egyre inkább szűkülő árrések minden rendezvényszervező céget kihívások elé állítanak. Egy magyar fejlesztőcsapat által kidolgozott szoftver ezekre kínál hatékony megoldást.

Az Eldanor Kft. az elmúlt hónapban mutatta be a marketingterülettel foglalkozó úgynevezett BTL-társaságok és a rendezvényszervező ügynökségek számára fejlesztett eventrix elnevezésű webes szoftverét.

A globális gazdasági válság hatására a megrendelők részéről ma már elvárás a minimális árrés, ennek hatására az egyes rendezvényszervező cégek objektív megkülönböztetése egyre nehezebbé válik. Ezért a klasszikus, ámde nem igazán egzakt “érzet és szimpátia” alapján hoznak a megrendelők döntéseket – állítja Gál Tamás, az Eldanor technológiai igazgatója. Véleménye szerint a jó rendezvényszervezés nem más, mint profi projektvezetés, és ezt már lehet informatikai eszközökkel segíteni.

Gál elmondta, hogy világszerte egyre több ügynökség használ projektkezelő szoftvereket, sőt egyre inkább terjednek az event management-specifikus programok is. E körből próbál a magyar megoldás kiemelkedni, például a számtalan automatizált funkcióval, forgatókönyv- és árajánlat-készítéssel és a megrendelésgenerá­lással. Ezeken kívül egy komplett pénzügyi, valamint egy CRM modul is segíti a rendezvényszervezők munkáját. A vezetők a projektekkel kapcsolatos információkat azonnal és bárhonnan elérhetik. A szervezési fázis alatt is lekérhetők a projektek pénzügyi kimutatásai és lehetőség nyílik a munkatársak leterheltségének és teljesítményének ellenőrzésére is. A szoftver iránt már komolyan érdeklődtek arab és izraeli rendezvényszervező cégek – mondta el a Napi Gazdaságnak Gál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés