Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hibrid notebook a Samsungtól

Laptop

Hibrid notebook a Samsungtól

Játékra is ajánlja QX 510 laptopját a dél-koreai gyártó.

A QX 510 jellegzetessége, hogy a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében hibrid megoldást alkalmaz: normál használat során a belső Intel grafikai processzor dolgozik, ám ha eközben a felhasználó HD videót néz, játszik, vagy grafikai munkát végez, automatikusan az 1 GB-nyi DDR3 RAM-mal bíró Nvidia Geforce GT 420M grafikus kártya veszi át a szerepet. A QX 510 notebook dedikált multimédiás vezérlőkkel, 2×1,5 wattos hangszórókkal és megnagyobbított, 3D SRS Prémium Sound hangkamrával rendelkezik.

samsung-qx510

15,6 colos, 1366×768 pixeles felbontású LCD-je természetesen LED háttérvilágítást kapott. Annak érdekében, hogy a grafikus processzor képes legyen megfelelő tempóban biztosítani az adatokat, az Intel újgenerációs Core i5 processzorainak egyike segíti munkáját. 500 GB-os merevlemez, teljeskörű wireless (Bluetooth, Wi-Fi 802.11g/n) támogatás és gigabites LAN jellemzi a hordozható számítógépet.

A lítium-polimer telepekkel ellátott QX 510 akár 7,2 óra akkumulátoros üzemidő biztosítására is képes egyetlen feltöltéssel. Szemben a lítium-ionos telepekkel, a dél-koreaiak által alkalmazott energiatároló élettartama akár háromszorosa is lehet egy átlagos notebook akkumulátorának. Az energiatakarékos telepek 2-3 óra alatt teljesen újratölthetőek.

samsung-qx510

Ellenálló alumíniumból készült, karcálló, szürke színű házban kínálja magát a laptop. Érdekessége, hogy a kétujjas funkciót is támogató touchpad gombok nélkül, érintéssel vezérelhető. Olyan extra képességekkel vértezték fel, mint a Samsung Fast Start, ami lehetővé teszi, hogy a kijelző felnyitásától számított 3 másodpercen belül már dolgozhasson a felhasználó. A Samsung AllShare és EasyShare fájlmegosztó funkciók tartalommegosztást biztosítanak, a Sleep-and-Charge USB port pedig kikapcsolt állapotban is tölti a csatlakoztatott eszközt.

A Samsung QX 510 Windows 7-tel előretelepítve, 360-390 ezer forint közötti áron vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés