Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba táblagép

Laptop

Toshiba táblagép

Android alapokon.

A Toshiba 25,7 cm-es (10,1”) Folio 100 tabletje a gyártó által létrehozott grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, amelyet az Android 2.2 (Froyo) verziójára épül. A karácsonyi bevásárlási időszakra itthon is elérhetővé váló táblagép számos kapcsolódási lehetőséget kínál: rendelkezik SD-kártya olvasóval, HDMI- és USB 2.0 csatlakozóval, valamint Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel, továbbá hamarosan elérhető lesz a mobil szélessávot támogató változat is.

Toshiba Folio 100

A Folio 100 számtalan előre telepített programmal érkezik: ilyen például az Opera Mobile (webböngésző), az FBReader (e-könyv olvasó), a Document To Go (irodai alkalmazáscsomag), az Evernote (jegyzetek), az Adobe Flash 10.1 és a Fring, amely a beépített, 1,3 MPX-es webkamerával együtt lehetővé teszi a videotelefonálást barátainkkal vagy családunkkal. Emellett tartalmazza a Toshiba Market Place szolgáltatást, amellyel elérhetők és letölthetők a multimédiás tartalmak, szolgáltatások és alkalmazások. A Music Place zenekatalógust kínál, a Radio Place számtalan IP-rádiószolgáltatáshoz férhet hozzá, míg az App Place segítségével a felhasználók olyan alkalmazásokat tölthetnek le, amelyek kompatibilisek a Folio 100-zal.

A 14 mm vastag és 760 grammos készülék Nvidia Tegra 2 processzorra alapul. Gyártója szerint az akkumulátor akár hét órás üzemidőt biztosít, így szinte egy egész munkanapon át tudjuk töltés nélkül használni. Az azonnali bekapcsolás szolgáltatással a gép kevesebb mint 30 másodperc alatt indítható el. A 16 GB-os belső memórián tárolhatunk zenét, videókat, fényképeket, e-maileket és más adatokat, sőt, SD-kártyával ez a tárhely tovább is bővíthető.

Toshiba Folio 100

Fejlesztői portál az alkalmazások optimalizálásához
„Arra biztatjuk felhasználóinkat és fejlesztőinket, hogy csatlakozzanak a Folio 100 hálózathoz, és fejlesszenek alkalmazásokat, játékokat és más tartalmakat a tabletre” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés