Connect with us

technokrata

Windows és Android, egy brancsban

Laptop

Windows és Android, egy brancsban

Aspire One Happy: két operációs rendszert is kapott az Acer új netbookja.

Az Aspire One Happy négy színben érkezik, melynek a gyártó fantázianeveket is adott: Cukorka rózsaszín, Levendula lila, Lime zöld és Hawaii kék. Android és Windows 7 operációs rendszerrel is fel van szerelve, így az egyszerűbb webes feladatokhoz a Google, egyéb tevékenységekhez pedig a Microsoft operációs rendszere használható – újraindítás nélkül.

acer-aspire-happy

A 10,1 colos, WSVGA (16:9 képarányú), LED-es hátsó-megvilágítású kijelzővel rendelkező netbook 2,4 centiméter vastag és 1,25 kilogrammos tömeggel bír. 6 cellás akkumulátora az Acer ígérete szerint 8 órányi üzemidőt biztosít. Kényelmes, nagyobb gombokkal ellátott billentyűzet és egy széles multi-gesture érintőmező jellemzi, de az Acer Crystal Eye webkamera és mikrofon jóvoltából hangalapú csevegéshez is használható.

acer-aspire-happy

Az Intel Atom N450 vagy a nagyteljesítményű és alacsony fogyasztású két-magos Intel Atom N550 processzorok választékával a motorháztető alatt, az Aspire One Happy 2 GB rendszermemóriával érkezik. Intel Graphics Media Accelerator 3150 csatlakozik a processzorhoz, a képet pedig az akár 250 GB kapacitású merevlemeze, beépített multi-in-one kártyaolvasója és a különböző csatlakozási lehetőségek (Wi-Fi, LAN, 3G és Bluetooth) teszik teljessé.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek