Connect with us

technokrata

Táblagép a Fujitsu-tól

Laptop

Táblagép a Fujitsu-tól

Ha akarom, laptop, ha akarom, táblagép.

A Fujitsu bemutatta új, kisebb méretű, komplett funkcionalitású táblagépét, a 10,1”-os Lifebook T580-at. Az 1,4 kg tömegű eszköz a két irányban elforgatható kijelző egyszerű átfordításával noteszgépből táblagéppé alakítható. A teljes értékű érintőképernyő lehetővé teszi a négy ujjal végzett többpontos érintésvezérlést, 14 különböző ujjmozdulatot ismer fel, támogatja a dupla érintést (double tapping), az érintésalapú görgetést, nagyítást és elforgatást. Kettős digitalizáló technológiája maximális pontosságot és nyomásérzékenységet biztosít a tollal végzett munkánál, a Microsoft Windows 7 operációs rendszer pedig 26 nyelven ismeri fel a kézírást és a hangos parancsokat.

Fujitsu Lifebook T580

A Fujitsu többi Lifebook táblagépéhez hasonlóan a Lifebook T580 is mobil életvitelhez készült. A kijelző még erős napsütésben is tiszta és jól látható a nagy felbontásnak, a LED-es háttérvilágításnak és a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító környezetifény-érzékelőnek (Ambient Light Sensor) köszönhetően. A zsírtaszító bevonat gondoskodik róla, hogy ne maradjanak zavaró ujjlenyomatok a felületen. Két USB csatlakozó, SD kártya és SmartCard olvasó, webkamera, illetve VGA-monitorhoz és nagy felbontású HDMI kijelzőhöz használható kimenet került a készülékre.

Opcionális (GPS-szel kombinált) beágyazott 3G/UMTS, WLAN és Bluetooth technológiát is támogat a legújabb Intel Core processzorra alapuló eszköz. A kényelmes gombokkal a felhasználó hozzáférhet a gyakran használt alkalmazásokhoz és ellenőrizheti a fennmaradó akkumulátor-üzemidőt. A biztonsági jellemzők között biometrikus ujjlenyomat-érzékelő és a Fujitsu lopásvédelmi megoldása (Advanced Theft Protection) is szerepel.

A Lifebook T580 a Fujitsu kínálatának legolcsóbb táblagépe, amelynek pontos ára régiónként eltér. 2010 októberétől rendelhető az EMEA-régióban, a szállítás várhatóan november végén indul.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle