Connect with us

technokrata

Acer bolt Budapesten

Laptop

Acer bolt Budapesten

Megnyitotta második magyar kiskereskedelmi boltját a vállalat.

A múlt hónap utolsóelőtti napján nyitotta meg második kiskereskedelmi boltját az Acer magyarországi leányvállalata. Az első alkalomra még 2009 elején, Miskolcon került sor; Szalay Balázs, az Acer Hungary marketingmenedzsere az azóta eltelt időszak pozitív tapasztalatait emelte ki, mint a budapesti üzletnyitás melletti fő tényezőt.

acer

A főváros délkeleti részén, az Auchan Soroksár területén nyílt meg a második bolt, mely a miskolci üzlet testvére. Mind kialakításában, mind koncepciójában megegyeznek, és nem utolsósorban a tulajdonosi kör is ugyanaz, Kurucz Tamás személyében. Az üzletben minden Magyarországra beérkező újdonság megtalálható kiállítva, tapasztalatunk szerint elsősorban a laptopokra és a monitorokra koncentrálva. Természetesen az otthon kényelméből vásárlók számára továbbra is üzemel az Acer webshopja.

Acer

Amint azt Szalay elmondta, a budapesti bolttól hasonló eredményeket várnak, mint a miskolcitól, bár konkrét számok nem hangzottak el, az esemény karácsonyi bevásárlásra időzítése minden bizonnyal segíteni fogja az eladásokat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle