Connect with us

Kézkímélő hanyattegér a Logitech-től

Laptop

Kézkímélő hanyattegér a Logitech-től

Mindig kupleráj van az asztalon? Nem gond, a Logitech új egere kis helyen is elfér.

Logitech M570 hanyattegerA Logitech Wireless Trackball M570 nevű új, vezeték nélküli hanyattegere mindig egy helyben marad, így a kurzor mozgatásához nem kell elmozdítanunk a karunkat. Ennek köszönhetően rengeteg helyet lehet megtakarítani a kis méretű vagy zsúfolt asztalon egy hagyományos egérhez képest. Mozdulatlan karral használható, és formájának köszönhetően egész nap kényelmesen tarthatjuk rajta a kezünket.

A Logitech M570-es hanyattegér biztos vezérlést ad az ember kezébe, egy kemény asztalfelület, egy kényelmes kanapé, de még egy ágy sem jelent neki problémát. A lézeres letapogatás a golyó elmozdulását vizsgálja, nem pedig az asztalfelületet, így szinte bárhol jól használható. Kényelmes görgetőkerék és könnyen elérhető előre-hátra gombok is helyet kaptak rajta, amikkel laptopon és asztali gépen is egyszerűbb a webet böngészni, de segít a műsorszámok közti válogatásban egy házimozi PC-n is.

Logitech M570 hanyatteger

A hanyattegér az apró Logitech Unifying vevőegységet használja. A parányi vevőt benne hagyhatjuk laptop gépünkben, nem kell minden költözésnél ki-be dugdosni. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitel akár 10 méteres távolságból is biztos kapcsolatot jelent. Az egyetlen vevőegységhez még kompatibilis billentyűzetet, számbillentyűzetet vagy plusz egeret is csatlakoztathatunk, így nem kell a gép összes USB csatolóját igénybe vennünk. Alacsony fogyasztásának köszönhetően, a hanyattegeret a tartozék ceruzaelemmel akár 18 hónapig is használhatjuk, a jól látható jelzőfény pedig idejében figyelmeztet az elem kimerülésére, mielőtt még egér nélkül maradnánk.

A Logitech Wireless Trackball M570 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is októberre várható, 70 eurós ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom