Connect with us

technokrata

Új szoftverüzletág az APC by Schneider Electric-nél

Laptop

Új szoftverüzletág az APC by Schneider Electric-nél

Az adatközpontok felügyeletének, tervezésének és modellezésének támogatására.

Új, adatközponti szoftverüzletágat hozott létre az APC by Schneider Electric: a Data Center Software lesz felelős az adatközpontok fizikai infrastruktúrájával kapcsolatos szoftver- és menedzsment rendszerekért, valamint a szoftverfejlesztés, a kereskedelmi- és szolgáltatási tevékenységek illetve a marketing- és partner programok felügyeletéért. Támogatni fogja a Schneider Electric energia menedzsment kezdeményezéseit. Az üzletág csapata az Ecostruxure egyik kritikus elemeként az APC InfraStruxure menedzsment szoftver portfólióját fogja kiemelten kezelni. Az InfraStruxure megoldás segítségével, az adatközponti szoftverüzletág leegyszerűsíti és segíti az energia- és üzemeltetés-hatékonysági célkitűzések megvalósítását az adatközponti környezet minden területén.

Az APC InfraStruxure menedzsment szoftvermegoldása segíti a vállalkozásokat az energia- és költséghatékonyság javításában, támogatja a rövid- és hosszú távú tervezést, az előrejelzéseket és a költségtervezést. A termékportfólió segítségével az adatközponti vezetők és IT menedzserek holisztikus képet kaphatnak az adatközpontjuk fizikai infrastruktúrájának szolgáltatási minőségéről, az energiafelhasználás részleteiről, és az ezekkel kapcsolatos költségvonzatokról is. A gyártófüggetlen szoftvermegoldás lehetőséget a különböző rendszerek legszélesebb körű integrációjára, ami magába foglalja a kritikus informatikai rendszereket, az energia menedzsmentet, épületfelügyeleti és vállalati felügyeleti rendszereket, lehetővé téve a megfigyelést, ellenőrzést és felügyeletet, valamint a problémák megoldását egy felhasználóbarát környezetben.

Az új üzletágat Soeren B. Jensen az APC adatközponti szoftverekért felelős alelnöke vezeti, közvetlenül Laurent Vernerey, az APC elnök vezérigazgatójának és egy dedikált ellenőrző testületnek az felügyelete alatt. Az új üzletággal nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a vállalat az adatközponti környezetek minden oldalára.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom