Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

SUSE Gallery

A linuxos szoftverkészülékek tárhelye.

novell SUSE gallery

A Novell a SUSE Gallery weboldal megnyitásával ünnepelte a SUSE Appliance Program elindításának egy éves évfordulóját. A SUSE Gallery online portálon, egy rövid regisztrációt követően közzétehetők a létrehozott szoftverkészülékek (appliance) és felhőalapú alkalmazások. A független szoftverszállítók, vállalati fejlesztők és lelkes amatőrök itt oszthatják meg, hirdethetik, közösen fejleszthetik és szabadon cserélhetik egymással szoftverkészülékeiket.

Az oldalon készüléksablonok és előre kialakított operációs rendszer-képek is közzétehetők, elősegítve ezzel az újrafelhasználást, ami tovább gyorsítja a szoftverkészülékek fejlesztését. Minden közzétett készülék egyéni URL-lel ellátott külön weboldallal rendelkezik, lehetővé téve a szoftverszállítók számára a célzott marketing- és értékesítési kampányok lebonyolítását, valamint az eredmények nyomon követését. A felhasználók ingyenesen tölthetik le a szoftverkészülékeket, és a Novell nem kér pénzt a fejlesztőktől se a szoftverkészülékek elhelyezéséért a SUSE Gallery rendszerében.

A szoftverfejlesztő meghirdette az első „Dister” díjat, egy 2010. július 27-től szeptember 30-áig futó SUSE Studio versenyt. A Novell olyan újító elméket keres, akik a leginnovatívabb szoftverkészülékeket hozzák létre a következő két kategóriában: „Közösségi felhasználású szoftverkészülék” és „Kereskedelmi forgalomra tervezett szoftverkészülék”. A döntőbe kerülő versenyzők közül az iparág vezető személyiségeiből álló zsűri választja ki a két győztest, akik elnyerik az egyenként 10 000 dolláros díjat.

SUSE Appliance Program
A program alapvető technológiai összetevője a SUSE Studio webalapú szoftverkészülék-építő eszköz, amelynek már több mint 82 000 regisztrált felhasználója van szerte a világon. A program része emellett a SUSE Appliance Toolkit is, amellyel a Novell teljes és integrált megoldást kínál a szoftverkészülékek fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben való kiépítéséhez, teszteléséhez, frissítéséhez és konfigurálásához.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés