Connect with us

technokrata

APC: újgenerációs áramelosztó család

Laptop

APC: újgenerációs áramelosztó család

Intelligens funkciók, minimális helyigény, könnyű használat.

Az APC by Schneider Electric bejelentette rack áramelosztó (Power Distribution Unit – PDU) családjának új generációját. A Metered és Switched Rack PDU-k legújabb modelljei a könnyebb kezelhetőségre fókuszálnak a valós idejű és az adatközpont-távmenedzsment támogatására – SNMP-n vagy Telneten keresztül is elvégezhető a konfigurálás. Olyan intelligens tulajdonságokkal látták el, mint az energiamenedzsment vagy a környezet-felügyelet, mindezt helytakarékos, zero U kialakításban.

Az APC új rack PDU platformjára épülő Metered és Switched termékcsaládjának összesen 19 új modellje van. Az AP8800 sorozatban a mérhető, az AP8900 sorozatba a kapcsolható modellek tartoznak. Az AP8800 Metered Rack PDU sorozat a csatlakoztatott terhelések továbbfejlesztett valós idejű távfelügyeletét teszi lehetővé. Az áramkörök potenciális túlterhelésére a felhasználó által beállított riasztások figyelmeztetnek, mielőtt egy kritikus IT-hiba előfordulna.

Az AP8900 Switched Rack PDU-sorozat a továbbfejlesztett terhelés felügyeletet az egyes aljzatok ki- és bekapcsolásának távvezérelhetőségével kombinálja. Így automatikusan vagy távolról biztosítható a terhelések bekapcsolási sorrendje és időzítése, a fogyasztók ciklikus kapcsolása, és az aljzat kiosztás menedzsmentje. Az összes új generációs rack áramelosztó tartalmazza az aktív fogyasztásmérést és a távriasztási lehetőséget a Volt, Amper, valós teljesítmény (kW) és energia (kWh) mérésével.

A felhasználó által állítható integrált LCD már a fogyasztók csatlakoztatásánál segíti a terhelés elosztást, és opcionális hőmérséklet- illetve páratartalom mérési lehetőséget kínál felhasználó által beállítható riasztásokkal. Az automatikus bekapcsolási sorrend meghatározásával pedig elkerülhető az indítási túlterhelés. Aljzatonkénti menedzselhetősége révén a nem használt kimenetek lekapcsolhatók, így a nem kívánt túlterhelések elkerülhetők, illetve meghatározható, hogy az új fogyasztókat hova kell csatlakoztatni. Mindemellett a PDU-k aljzatai megakadályozzák az új, zárható IEC-dugók véletlenszerű kihúzását, így nincs szükség nagy méretű kábelrögzítő-elemek használatára.

Az APC Metered Rack PDU-k legújabb generációja már világszerte elérhető, az új Switched Rack PDU sorozat pedig 2010 harmadik negyedévében lesz kapható az üzletekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp