Connect with us

Acer Aspire notebook, AMD-s alapokon

Laptop

Acer Aspire notebook, AMD-s alapokon

Nagy erő egy pici gépben.

Bejelentette Aspire 1551 noteszgépét az Aspire; a feketében, ezüstben, pirosban vagy barna színben kapható modell fedelének háló mintás felülete ellenállóbbá teszi a notebookot a karcolásokkal szemben. Mivel az AMD ultra-vékony notebook platformjára alapul, ennek megfelelően AMD Turion II Neo dual-core processzort tartalmaz, illetve AMD M880G chipsetre és ATI Radeon HD 4225 grafikus vezérlőre épül. Az egy hüvelyk vastag és 1,40 kg súlyú laptop 29,5 cm-es (11,6”) képátlójú LCD-vel kapható, melynek kávájába a vállalat saját, Acer CrystalEye webkamerája került.

acer_aspire_1551.jpg

És ha már szóba került a CineCrystal, LED hátsó-megvilágítású folyadékkristályos LCD: a panel 1366×768 pixeles felbontással és 16:9 méretaránnyal rendelkezik, de külső kijelző (és a HDMI csatlakozó) révén akár 1080p megjelenítésére is képes. Optimalizált második generációs Dolby Sound Room hang-javítás, a Dolby Headphone, a Dolby Natural Bass, és a Dolby Sound Space Expander gondoskodik a surround hangzásról.

Teljes méretű billentyűzet, szórt fémborítású kéztámasz és egyszerre több ujjmozdulatot is érzékelni képes multi-gesture érintőmező jellemzi az új Aspire-t. A masinában akár 640 GB-nyi kapacitást nyújtó mágneses háttértár is kerülhet, továbbá akár 4 GB DDR3 memóriát is képes befogadni. Multi-in-one kártyaolvasóval, Wi-Fi hálózati csatlakozóval rendelkezik és opcionálisan 3G és opcionális Bluetooth, továbbá Gigabit Ethernet LAN áll a felhasználó rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom