Connect with us

Hirdetés

technokrata

Acer Aspire notebook, AMD-s alapokon

Laptop

Acer Aspire notebook, AMD-s alapokon

Nagy erő egy pici gépben.

Bejelentette Aspire 1551 noteszgépét az Aspire; a feketében, ezüstben, pirosban vagy barna színben kapható modell fedelének háló mintás felülete ellenállóbbá teszi a notebookot a karcolásokkal szemben. Mivel az AMD ultra-vékony notebook platformjára alapul, ennek megfelelően AMD Turion II Neo dual-core processzort tartalmaz, illetve AMD M880G chipsetre és ATI Radeon HD 4225 grafikus vezérlőre épül. Az egy hüvelyk vastag és 1,40 kg súlyú laptop 29,5 cm-es (11,6”) képátlójú LCD-vel kapható, melynek kávájába a vállalat saját, Acer CrystalEye webkamerája került.

acer_aspire_1551.jpg

És ha már szóba került a CineCrystal, LED hátsó-megvilágítású folyadékkristályos LCD: a panel 1366×768 pixeles felbontással és 16:9 méretaránnyal rendelkezik, de külső kijelző (és a HDMI csatlakozó) révén akár 1080p megjelenítésére is képes. Optimalizált második generációs Dolby Sound Room hang-javítás, a Dolby Headphone, a Dolby Natural Bass, és a Dolby Sound Space Expander gondoskodik a surround hangzásról.

Teljes méretű billentyűzet, szórt fémborítású kéztámasz és egyszerre több ujjmozdulatot is érzékelni képes multi-gesture érintőmező jellemzi az új Aspire-t. A masinában akár 640 GB-nyi kapacitást nyújtó mágneses háttértár is kerülhet, továbbá akár 4 GB DDR3 memóriát is képes befogadni. Multi-in-one kártyaolvasóval, Wi-Fi hálózati csatlakozóval rendelkezik és opcionálisan 3G és opcionális Bluetooth, továbbá Gigabit Ethernet LAN áll a felhasználó rendelkezésére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés