Connect with us

technokrata

Versenyautó-fényezés a Verbatim új HDD-in

Laptop

Versenyautó-fényezés a Verbatim új HDD-in

Az autóverseny-pályákon világszerte sikert aratott híres fehér sávokkal díszítette legújabb külső merevlemezeit a Verbatim.

A 78 mm széles, 118 mm hosszú és 16 mm vékony új GT USB 2.0 500 GB hordozható merevlemez 152 grammot nyom, így elfér a zsebben vagy egy kézitáskában. A meghajtót a világ legjobb versenypályáit megjárt legendás sportkocsik fehér sávjai díszítik. FAT 32 fájlrendszere révén Windows és Mac rendszerekkel egyaránt kompatibilis.

Verbatim GT HDD Lifestyle Red.jpg

A GT USB 2.0 500 GB hordozható merevlemez két szoftvercsomagot is tartalmaz. A Nero BackItUp and Burn Essentials három fontos funkciót ötvöz egyetlen szoftverben: a fájlok és mappák rendszeres biztonsági mentése mellett a szoftver segítségével a felhasználók fotókat, videókat, és egyéb tartalmakat írhatnak CD, DVD vagy akár Blu-ray lemezre, illetve a Nero RescueAgent segítségével helyreállíthatják sérült fájljaikat.

A Zöld gomb szoftver csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim GT hordozható merevlemezt. Ugyanez az asztalon található Zöld gombra kattintva manuálisan is megtehető.

Piros és fekete színben kapható, 26.250,- Ft-tól. Verbatim merevlemezek ->Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom