Connect with us

technokrata

10 éves az OpenOffice.org

Laptop

10 éves az OpenOffice.org

Hazánkban ünnepli évtizedes fennállását a nyíltforrású irodai alkalmazáscsomag, olyan résztvevő cégekkel, mint a Google, IBM, Oracle, Novell.

Több száz nemzetközi informatikai fejlesztő és számos nagy nevű hazai előadó vesz részt az OpenOffice.org (letöltés itt) konferenciáján. Az eseményt a magyarországi Nyílt Dokumentumformátum Szövetség szervezi. A multinacionális döntéshozó vállalatok között az IBM, Oracle, Novell, Google jelenléte vonja magára mindazok figyelmét, akik izgatottan várják a konferencia fontos bejelentéseit.

Köztük megjelenik az Eötvös Loránd Tudományegyetem résztulajdonában álló ELTE-Soft Nonprofit Kft is, mely sikeresen pályázott „A kutatás-fejlesztési központok fejlesztése és megerősítése” tárgyában kiírt KMOP-2008-1.1.2 pályázaton. Az ELTE-Soft ipari támogatója, a MultiRácio Kft. is ezen a konferencián számol be egyetemi partnereikkel közös kutatás-fejlesztési tevékenységeik eredményeiről. A rangos esemény plenáris ülése a Parlamentben lesz.

Az OpenOffice.org Konferencia 2010 rendezvény 2010. augusztus 31-től és szeptember 3-ig kerül megrendezésre, a konferencia fő helyszíne a Közép-európai Egyetem lesz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom