Connect with us

Hirdetés

technokrata

25 éves a világ első, tömeggyártású laptopja

Laptop

25 éves a világ első, tömeggyártású laptopja

Vadonatúj modellekkel ünnepel a Toshiba.

Toshiba T1100.jpgAmi 25 évvel ezelőtt egyetlen új eszközkategóriával kezdődött, mára egy széles termékválasztékú piaccá nőtt. A Toshiba olyan új eszközökkel járul hozzá ehhez a tendenciához, amelyek mindegyikét sajátos felhasználói igények kielégítésére tervezték. „Miközben a tartalomkészítés elsődleges eszközei továbbra is a 15”-os vagy nagyobb kijelzőjű, összecsukható laptopok maradnak, a piac növekedési lehetőségeket is kínál az olyan innovatív, kisebb méretű eszközök számára, mint például az AC100 intelligens útitárs és a limitált kiadású, kétkijelzős Libretto W100” – tette mondta Alan Thompson, a Toshiba Europe GmbH ügyvezető igazgatója.

A 33,8 cm-es (13,3’’-es) kijelzővel szerelt Portégé R700 olyan üzleti notebook, amely könnyű, ultravékony vázzal rendelkezik. A harmadik negyedévben megjelenő laptop 16,8 mm vastag, 1,3 kg-ot nyom, és a gyártó szerint akár egy teljes, 8 órás munkanapon keresztül használható egyetlen feltöltéssel. Tartós és elegáns fekete magnéziumötvözet borítást kapott matt fényezéssel, a merevlemezt elejtés és rázkódás esetén 3D gyorsulásérzékelő védi, széles körű kapcsolódási lehetőségeket kínál, illetve tükröződésmentes képernyővel és dokkolóállomás-csatlakozóval rendelkezik, amely HDMI és USB 3.0 támogatással bír.

Toshiba Portege R700.jpg„Ahhoz, hogy a Portégé R700 készülék létrejöhessen, három területen hajtottunk végre jelentős fejlesztéseket: hűtés, vázszerkezet és memórialapkák” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője. Az Airflow Cooling Technology – amely az Intel és a Toshiba közös fejlesztése – lehetővé teszi a Toshiba számára, hogy a legújabb Intel Core processzorcsaládot építse az optikai meghajtóval is ellátott Portégé R700 vékony vázába, miközben minimálisra csökkenti a ventilátor hangját. A csuklótámasz területének méhsejt szerkezete ellenállóvá teszi a Portégé R700 notebookot a hajlítással szemben, így védi a sérülésektől az elektronikai és mechanikai alkatrészeket. A memóriaegységek újszerű, függőleges elrendezésével a Portégé R700 notebookba akár 8 GB RAM is beépíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés