Connect with us

USB 3.0 merevlemezek a Verbatimtől

Laptop

USB 3.0 merevlemezek a Verbatimtől

Tízszeresére nő az adatátviteli sebesség elméleti maximuma.

Verbatim Evo HDD fekete 2010-06.jpgAz USB 3.0 szabvány a külső merevlemezek új korszakát jelenti, az új csatlakozó akár 4,8 Gbit-nyi adat átvitelére képes másodpercenként, ami a manapság elterjedtnek számító USB 2.0 port sebességének tízszerese. A 2,5” méretű Store ‘n’ Go hordozható merevlemez 127x82x20 mm, és kb. 165 grammot nyom (az 500GB-os verzió), így kényelmesen kézre áll és beleillik a tenyérbe. A csatlakozó-kábel egyszerre adat- illetve tápkábel, így nincs szükség külön tápcsatlakozóra. Az ezüst (512 GB) és fekete (1 TB) színekben kapható eszközre 24 hónap garanciát vállal a gyártó.

Verbatim BlackSeal HDD 2TB package.jpgA Verbatim új asztali merevlemeze PCIe kártyával csomagolva is megvásárolható, hogy azok is kihasználhassák az USB 3.0 kínálta tízszeres sebességnövekedést, akiknek a számítógépében nincs USB 3.0 csatlakozó. Az 1 és 2 TB-os kapacitású meghajtók mérete 202x114x40 mm, kb. 1kg-ot nyom, és 24 hónap garancia jár hozzá.

Az asztali és a hordozható merevlemez is két szoftvercsomaggal érkezik. A Nero BackItUp and Burn Essentials a fájlok és mappák rendszeres és akár automatikus biztonsági mentése mellett a felhasználók fotókat, videókat, és egyéb tartalmakat írhatnak CD, DVD vagy akár Blu-ray lemezre, illetve a Nero RescueAgent segítségével helyreállíthatják sérült fájljaikat. A ZÖLD GOMB szoftver az energiafogyasztást csökkenti és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre megadott időtartam leteltével automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim Store `n` Go meghajtót, de ugyanez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva az időtartam letelte előtt is megtehető.

A Verbatim USB 3.0 csatlakozóval felszerelt merevlemezei közül az asztali kivitel 41.500,- Ft-ért érhető el (ÁFA nélkül) a boltokban.

Verbatim merevlemezekSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom