Connect with us

technokrata

Új asztali, fekete-fehér nyomtatók az OKI-tól

Laptop

Új asztali, fekete-fehér nyomtatók az OKI-tól

Az új eszközök gyorsabbak és gazdaságosabbak elődeiknél.

Bemutatta új, B411-es és B431-es, A4-es mono nyomtatóit az OKI. Az új készülékek lendületes szegmensbe érkeztek, hiszen 2009-ben az OKI csaknem megduplázta piaci részesedését az A4-es mono nyomtatók piacán.

Az elsősorban a KKV-k számára fejlesztett eszközök nyomtatási sebessége lényegesen megnőtt. A B411-es, amely a régi B410-es készüléket váltja ki, percenként maximum 33 oldal, a B430-ast kiváltó B431-es pedig maximum 38 oldal előállítására képes. Rövidült a bemelegedéshez és az első nyomat előállításához szükséges idő, valamint − a hatékonyabb működés és a felhasználói beavatkozás minimalizálása érdekében − növekedett a festékkazetták kapacitása is.

Mivel a gyártó az eszközöket kifejezetten a kis- és középvállalati szegmensnek ajánlja, ahol gyakran nem áll rendelkezésre másik nyomtató az adott feladat elvégzésére, a fejlesztések során a szakemberek különös figyelmet fordítottak készülékek üzemeltetési biztonságára. Az eddiginél is jobb lett a robosztus alkatrészekből épített új nyomtatók rendelkezésre állása és szerviz támogatottsága − mondta el a fejlesztésekről Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója. Az új fejlesztések megbízható működésének alapja a cég digitális LED-technológiai platformja, mely kevesebb mozgó − tehát kopó − alkatrészével eleve kevésbé szervizigényes, mint a lézeres megoldások. Mindennek köszönhetően, az OKI összes nyomtatójához három év garanciát biztosít.

Megújította színes asztali nyomtatóit az OKISzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp