Connect with us

technokrata

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Laptop

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Egyre többet tudnak.

A gyártó szerint fejlett lapolvasási és dokumentumkezelési szolgáltatásokat, valamint biztonsági funkciókat kínál kedvező áron a kis- és középvállalatoknak a Xerox új, színes, többfunkciós nyomtatója, a WorkCentre 7120.

A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre 7120 színes többfunkciós készülékkel figyelemfelkeltő színes dokumentumok, például prezentációk, brosúrák nyomtathatók. A magas minőség többek között a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magas fényű tonernek köszönhető, amely kisméretű, egységes szemcséi révén kristálytiszta szöveget, illetve az eddigieknél élesebb színes képeket produkál – állítja közleményében a gyártó.

A berendezés, amelynek színes és fekete-fehér nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, számos szolgáltatást kínál: az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. A WorkCentre 7120 emellett 55 oldal/perc lapolvasási sebességgel rendelkezik, ip-szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve usb-csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is alkalmas. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes. A beérkező dokumentumok pedig megtekinthetők a kezelőfelületen vagy számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.

“A mai többfunkciós gépek a fénymásolásnál és a nyomtatásnál sokkal többet tudnak: javítják a munkavégzés színvonalát. A WorkCentre 7120 növeli a kis- és középvállalkozások produktivitását, miközben megfizethető, látványos színes dokumentumokat nyomtat” – hangsúlyozta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. Az új többfunkciós berendezés az egyik legkisebb helyigényű, folyosóra telepíthető, színes többfunkciós nyomtató a Xerox kínálatában, amely készenléti üzemmódban mindössze 3,08 wattot fogyaszt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő