Connect with us

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Laptop

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Egyre többet tudnak.

A gyártó szerint fejlett lapolvasási és dokumentumkezelési szolgáltatásokat, valamint biztonsági funkciókat kínál kedvező áron a kis- és középvállalatoknak a Xerox új, színes, többfunkciós nyomtatója, a WorkCentre 7120.

A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre 7120 színes többfunkciós készülékkel figyelemfelkeltő színes dokumentumok, például prezentációk, brosúrák nyomtathatók. A magas minőség többek között a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magas fényű tonernek köszönhető, amely kisméretű, egységes szemcséi révén kristálytiszta szöveget, illetve az eddigieknél élesebb színes képeket produkál – állítja közleményében a gyártó.

A berendezés, amelynek színes és fekete-fehér nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, számos szolgáltatást kínál: az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. A WorkCentre 7120 emellett 55 oldal/perc lapolvasási sebességgel rendelkezik, ip-szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve usb-csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is alkalmas. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes. A beérkező dokumentumok pedig megtekinthetők a kezelőfelületen vagy számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.

“A mai többfunkciós gépek a fénymásolásnál és a nyomtatásnál sokkal többet tudnak: javítják a munkavégzés színvonalát. A WorkCentre 7120 növeli a kis- és középvállalkozások produktivitását, miközben megfizethető, látványos színes dokumentumokat nyomtat” – hangsúlyozta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. Az új többfunkciós berendezés az egyik legkisebb helyigényű, folyosóra telepíthető, színes többfunkciós nyomtató a Xerox kínálatában, amely készenléti üzemmódban mindössze 3,08 wattot fogyaszt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom