Connect with us

technokrata

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Laptop

Új Xerox multifunkciós printer a piacon

Egyre többet tudnak.

A gyártó szerint fejlett lapolvasási és dokumentumkezelési szolgáltatásokat, valamint biztonsági funkciókat kínál kedvező áron a kis- és középvállalatoknak a Xerox új, színes, többfunkciós nyomtatója, a WorkCentre 7120.

A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre 7120 színes többfunkciós készülékkel figyelemfelkeltő színes dokumentumok, például prezentációk, brosúrák nyomtathatók. A magas minőség többek között a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magas fényű tonernek köszönhető, amely kisméretű, egységes szemcséi révén kristálytiszta szöveget, illetve az eddigieknél élesebb színes képeket produkál – állítja közleményében a gyártó.

A berendezés, amelynek színes és fekete-fehér nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, számos szolgáltatást kínál: az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. A WorkCentre 7120 emellett 55 oldal/perc lapolvasási sebességgel rendelkezik, ip-szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve usb-csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is alkalmas. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes. A beérkező dokumentumok pedig megtekinthetők a kezelőfelületen vagy számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.

“A mai többfunkciós gépek a fénymásolásnál és a nyomtatásnál sokkal többet tudnak: javítják a munkavégzés színvonalát. A WorkCentre 7120 növeli a kis- és középvállalkozások produktivitását, miközben megfizethető, látványos színes dokumentumokat nyomtat” – hangsúlyozta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. Az új többfunkciós berendezés az egyik legkisebb helyigényű, folyosóra telepíthető, színes többfunkciós nyomtató a Xerox kínálatában, amely készenléti üzemmódban mindössze 3,08 wattot fogyaszt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák